Hiçlik Medya l Tanıtım (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Hepsine yanıt verebilirdim de taki delikanlı lafını senin gibi birinin ağzından duyana kadar . Ben her zaman burdayım onu sen piyonlugunu yaptığın insanlara soyle 🌹
Beni az biraz tanıyor olsaydın ne maksatla ne yaptığımı ya da kimsenin piyonluğunu yapacak olmadığımı anlardın ama ne senin ne de benim için beni tanıyor olman çok önemli değil. Atışırız şakalaşırız kızarız öpüşürüz başka bir şey şu seçim meçim kazanma işlerinde rollenme işini abartmak başka bir şey. Tebrik etmesini de bildik yeri geldi kaybedeceğimizi bile bile mücadele de ettik. Sen olsan senin de yapacağın şeyler bunlar. Ama bırak da neyi açıp neyi kapattığımıza nasıl eğleneceğimize biz karar verelim kral buralardan vurmaya çalışıp seviyeyi düşürme yoksa aynı üslup konuşup kirletiyoruz buraları

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Beni az biraz tanıyor olsaydın ne maksatla ne yaptığımı ya da kimsenin piyonluğunu yapacak olmadığımı anlardın ama ne senin ne de benim için beni tanıyor olman çok önemli değil. Atışırız şakalaşırız kızarız öpüşürüz başka bir şey şu seçim meçim kazanma işlerinde rollenme işini abartmak başka bir şey. Tebrik etmesini de bildik yeri geldi kaybedeceğimizi bile bile mücadele de ettik. Sen olsan senin de yapacağın şeyler bunlar. Ama bırak da neyi açıp neyi kapattığımıza nasıl eğleneceğimize biz karar verelim kral buralardan vurmaya çalışıp seviyeyi düşürme yoksa aynı üslup konuşup kirletiyoruz buraları
Güzel hoş yazmışsın da, kime ne anlatmaya çalıştığına bir bak. O yazdiklarini okumadan abin gelsin diyecek bir arkadaş sadece. Parmaklarına yazık kardeşim.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Güzel hoş yazmışsın da, kime ne anlatmaya çalıştığına bir bak. O yazdiklarini okumadan abin gelsin diyecek bir arkadaş sadece. Parmaklarına yazık kardeşim.
Kurt da bizim abilerimiz de bizim bir şey olmaz abi arada atışır arada gülleşiriz. O da bizi biz de onu zamanla daha iyi tanırız bir şeyler sadece oyundan ibaret değil bazen o çok laf eder bazen biz tatlı tatlı geçinir gideriz

K

KURT 77

Ziyaretçi
Ben karışmam kimseye başka tarafa çekme dediklerimi, isteyen istediğini yapsın . Ben dalga geçiyorum sadece hoşuma gidiyor her zamanda gecicem bu iki tarafın rekabettinden üstün çıkan tarafın hakkıdır bende hakkımı kullanıyorum

K

KURT 77

Ziyaretçi
Beni abiniz fln ilgilendirmez mahallenizlede gelseniz ben yine Hepinizi dalgaya alacam 😀😀😀

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
A: Nova prospektin dediği gibi "Niyetimiz rahatsızlık vermek sorun çıkarmak değil" lakin etki tepki yasasına göre ise " Buyurun ipi biz hediye edelim, öbür türlü zor olur ha birde bekliyoruz efenim"
B Hemen sağ üst tarafta olması lazım "konuyu takipten çık" gibi bir buton var basın ona rahatlayın.
S: Burakcım sana papatya evreni hediye etsek yine de fayda etmez, ama böyle alıştık sana yapıcak bişey yok :D
Ben sana hediye ederim fazlası zarar olur senin için paptyada kurtarmaz canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...