F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
44 oyla siz kaç aldınız cengiz başkanımmm?Hadi hadi
Siz kıymetlisiniz aman ha yedirmeyin hakkınızı
44 oyla siz kaç aldınız cengiz başkanımmm?Hadi hadi
Hayır sen Sadece bizim partideki oyları saymıssın fakat sevenimiz çok oraya bir 67 ekle sen Bizim parti olmasına gerek yok belki sizden bile oy geldi57 ivepli oyu ile kaç bekliyordunuz ki??
Ya size oy veren diğer partilere kazık attınız?
Yada partinizdeki adamların oyunu başka partilere makam olarak hediye ettiniz?
44 oy mu maşallah benim niye haberim yok sjsjsjsjsj44 oyla siz kaç aldınız cengiz başkanımmm?
Siz kıymetlisiniz aman ha yedirmeyin hakkınızı
Hepsini oturup tek tek saymışlar knkaa jshdhdjd44 oy mu maşallah benim niye haberim yok sjsjsjsjsj
Atadığınız isimlere de baktım ☺Hayır sen Sadece bizim partideki oyları saymıssın fakat sevenimiz çok oraya bir 67 ekle sen Bizim parti olmasına gerek yok belki sizden bile oy geldi
Bence gözlük kullanması gereken sensin sana tavsiyem göz doktoruna görün optikci olmana güvenme
Unuttukları var Sevenlerimizi unutmuşlar bu arada bizi yanlış saymıslar 59 olcak .Hepsini oturup tek tek saymışlar knkaa jshdhdjd
Seçimlere tek parti girinde göreyim sizi hadiHadi hadi
Bedel derken .?Atadığınız isimlere de baktım ☺
Bedelini ödemediğiniz tek bir oyunuz yok
Tebrikler İVEP yönetimi
Ama İVEP üyeleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Bunlar Börüyü saf dışı bıraktıklarına da çok sevinmislerdi en son sjsjsjsHepsini oturup tek tek saymışlar knkaa jshdhdjd
Siz tek girdiniz herhaldeSeçimlere tek parti girinde göreyim sizi hadi
Dolu dolu 67 oy var Kardeşim sen burda olay cıkarmaya gelme seçim tecruben olsun öyle gel hadi bakiyim burda kargaşa cıkarmaAtadığınız isimlere de baktım ☺
Bedelini ödemediğiniz tek bir oyunuz yok
Tebrikler İVEP yönetimi
Ama İVEP üyeleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Hepsini oturup tek tek saymışlar knkaa jshdhdjd
Sizin hakkınıza bile sahip çıkmaya çalışıyoruz44 oy mu maşallah benim niye haberim yok sjsjsjsjsj
ay bu kadar oylarımızı merak ettiğinizi bilseydim yormazdım kendim söylerdim kaç oy olduğunu57 ivepli oyu ile kaç bekliyordunuz ki??
Ya size oy veren diğer partilere kazık attınız?
Yada partinizdeki adamların oyunu başka partilere makam olarak hediye ettiniz?
Siz niye girmediniz tekSeçimlere tek parti girinde göreyim sizi hadi
Aynen kankaa jshdhdjdHepsini oturup tek tek saymışlar knkaa jshdhdjd
Sizin kadar değil .Siz tek girdiniz herhalde
Tabi efendim jsjsjdSizin kadar değil .
Can sıkıntısınaSiz niye girmediniz tek
Fatih git başka biseylerle oyalan Benim oylarımı saymak sana kalmamış gerçi yanlış da saymış neyse sjsjsjsjSizin hakkınıza bile sahip çıkmaya çalışıyoruz
Bir teşekkürünüzü alırız
Girmedik, başkalarının oylarıyla şov peşinde de koşmuyoruz.Siz tek girdiniz herhalde