K
Kaan Yüksel
Ziyaretçi
Biz her masada varız hayatım sen nerden çıkmamı isterdin…Sen supriz yumurtadan mi çıktın şovmen seni
Biz her masada varız hayatım sen nerden çıkmamı isterdin…Sen supriz yumurtadan mi çıktın şovmen seni
Yapabilirsin kardeş sonuçlarına katlanmak sartiylaSanada falan filan yapıyorum itirazın mi var sjsjjs
O kadar da değil. Oldu olacak partiyi de bana bırakın siz emek veren partidaşlarınızın arkasında dostluk yaşayın?Bana bir isim verirmisin boşta kalan Fatih herşeyi araştırıyorsun bakalım kim var merak ettim
Anlaş anlaşma o benim sorunum değil kuralları çiğneyenler bizler değiliz kimin olduğu ortada . Kural bilmeden aklınca isyan cıkarıp sonrada biz haklıyız demeleriydi aynen aynenYok biz seninle anlasamicaz . Senden olmicak heralde
Bende sana diyorumki herkesin görevi var Ozaman yalancılıkla suçluyorsun bizleri doğrumu ?O kadar da değil. Oldu olacak partiyi de bana bırakın siz emek veren partidaşlarınızın arkasında dostluk yaşayın?
Nasıl bir cezayla karşı karşıyayız tek ayak üstünde falanmı durucazYapabilirsin kardeş sonuçlarına katlanmak sartiyla
Sen bı yerden çıkma kardeş. Sevmedim.seniBiz her masada varız hayatım sen nerden çıkmamı isterdin…
Sonuçlarıma katlanmak istiyorum hadi buyur gel seni mi kıracağımYapabilirsin kardeş sonuçlarına katlanmak sartiyla
Siz sevmeyin diye varım…Sen bı yerden çıkma kardeş. Sevmedim.seni
reçeteyi bekliyorum canımYendiniz he ben göremedim @kafirya bana bi gözlük ayarla ayarlarımı sana bildireceğim
+1Siz sevmeyin diye varım…
Bilmem kaçıncı hakaret anca hakaret ediyorsunSen supriz yumurtadan mi çıktın şovmen seni
Yarın gün içerisinde göndereceğimreçeteyi bekliyorum canım
Spontanist arkadaşOnu ozaman düşünücem.
Bizimkini yanlış yazdın kankaDursun bu burada o zaman
Sırtlarda taşınanlar,
Şov yapanlar,
Asıl hakedenler
Hayırlı geceler
Şovmen demek hakaret mi. şovmen bir meslek degilmi . Benmi yanlış biliyorumBilmem kaçıncı hakaret anca hakaret ediyorsun
üff erkek ya nasılda had bildiriyor nasıl bari tutuyor mu ağır abiliğin .dDursun bu burada o zaman
Sırtlarda taşınanlar,
Şov yapanlar,
Asıl hakedenler
Hayırlı geceler
Hata payı 3 ü geçmez başkanım.Bizimkini yanlış yazdın kanka