Forumdan milleti kovmak sanamı kaldı.Olmadı sende benim kalemim değilsin sen de yat uyu. Elendin
Forumdan milleti kovmak sanamı kaldı.Olmadı sende benim kalemim değilsin sen de yat uyu. Elendin
Çok merak zararlıdır ama illa merak ettim diyorsan git araştırPardon siz mecliste istifa eden yönetime tepki verip oyun kurallarını bilmeyen sizler miydiniz merak ettim
Bizde emek veren herkes biyere yerleşir öğrenemedinmi bunuSiz bir zahmet takmayın başkanım.
Ben partinizdeki o boşta kalan dümdüz üyeler için konuşuyorum ☺
Hayır. Hakkını arayan adaletsizliğe baş koyan ve şerefiyle istifa eden meclis baskaniydiPardon siz mecliste istifa eden yönetime tepki verip oyun kurallarını bilmeyen sizler miydiniz merak ettim
Vay arkadaş sen baştan elendin beni niye taklit ediyorsun senOlmadı sende benim kalemim değilsin sen de yat uyu. Elendin
Bu ay ivepi yendik gelecek ay 5-6 parti aynı anda yenmemiz gerekiyorBaşkanım elbet bir gün sizde seçim kazanırsınız evet puan fln takılın siz
He canım he adaletsizlik mis sjsjjsjsjjsjsjjsjsjdjjddHayır. Hakkını arayan adaletsizliğe baş koyan ve şerefiyle istifa eden meclis baskaniydi
Taklit sizin işiniz broVay arkadaş sen baştan elendin beni niye taklit ediyorsun sen
En tecrübeli abimizOlmadı sende benim kalemim değilsin sen de yat uyu. Elendin
Tamam canım en iyi sizsinizBu ay ivepi yendik gelecek ay 5-6 parti aynı anda yenmemiz gerekiyor
Yeneriz belki ne dersin? ☺
Oyun kuralları açık ne hakkından bahsediyorsun o zaman tasarı vereceksin Değiştireceksin bu kadar açık.Hayır. Hakkını arayan adaletsizliğe baş koyan ve şerefiyle istifa eden meclis baskaniydi
Boşta olan arkadaşlarınız emek vermiyor yani?Bizde emek veren herkes biyere yerleşir öğrenemedinmi bunu
Yenemezsiniz derim varmısın iddiasınaBu ay ivepi yendik gelecek ay 5-6 parti aynı anda yenmemiz gerekiyor
Nerde yendinBu ay ivepi yendik gelecek ay 5-6 parti aynı anda yenmemiz gerekiyor
Size göre değil tabi. Siz seversiniz falan filan yapmayı normal sizin icinHe canım he adaletsizlik mis sjsjjsjsjjsjsjjsjsjdjjdd
Bana bir isim verirmisin boşta kalan Fatih herşeyi araştırıyorsun bakalım kim var merak ettimBoşta olan arkadaşlarınız emek vermiyor yani?
Sanada falan filan yapıyorum itirazın mi var sjsjjsSize göre değil tabi. Siz seversiniz falan filan yapmayı normal sizin icin
Hee deyin geçin öğrenecekler zamanla…Bunlara ne yaptın öyle boydan fotoğrafını mi gönderdin
Yok biz seninle anlasamicaz . Senden olmicak heraldeOyun kuralları açık ne hakkından bahsediyorsun o zaman tasarı vereceksin Değiştireceksin bu kadar açık.
Yendiniz he ben göremedim @kafirya bana bi gözlük ayarla ayarlarımı sana bildireceğimBu ay ivepi yendik gelecek ay 5-6 parti aynı anda yenmemiz gerekiyor