başınızdakilere selam söyleyin çok özlettiler kendileriniHmmmmm anlıyorum sizi çok haklısınız
başınızdakilere selam söyleyin çok özlettiler kendileriniHmmmmm anlıyorum sizi çok haklısınız
Ooooooooooooooooooo jxjcjxxjxjxjxjcjcjcjcjcjcjcjccjxjcjcjjcs değil ş
Yalnız sen irite olursun dikiş atarlar.
Ben irite olursam toprak atarlar
kadir sen bi güzelce uyu dinlen ay sonu seçimde tekrar gel çok sarıyor böyle fazla uzak kalmaNerden biliyorsun oyunla alakam olmadığını
Sizin hepinizi takip ediyorum ben neler yapıyorsunuz gerçi birşey yaptığınız da yokta. İlk önce rakibimi zlerim takip ederim. Benim kim olduguma gelince. Bu seni hiç alakadar etmez. Araştır öğren kendimi tanıtmayı sevmem
Çekemiyorum seniiiiiiiiiii çok çirkinsin ayyyyyybiliyorum biliyorum zevkle izliyorum delirmenizi .d
Şu Facebook sözlerini ne zaman birakicaksin. Hep bı saafi rüzgarsins değil ş
Yalnız sen irite olursun dikiş atarlar.
Ben irite olursam toprak atarlar
Birşey yaptığım yokmu komiksin sen ozaman beni hiç araştıramamıssın boşa zaman harcamıssınNerden biliyorsun oyunla alakam olmadığını
Sizin hepinizi takip ediyorum ben neler yapıyorsunuz gerçi birşey yaptığınız da yokta. İlk önce rakibimi zlerim takip ederim. Benim kim olduguma gelince. Bu seni hiç alakadar etmez. Araştır öğren kendimi tanıtmayı sevmem
aaaa üstüme iyilik sağlıkkkÇekemiyorum seniiiiiiiiiii çok çirkinsin ayyyyyy
Beni de izledinmi izlenilmeyi çok severim ve biliyordum kamera yerleştirdiğiniNerden biliyorsun oyunla alakam olmadığını
Benimde kim olduğum snei alakadar etmez böyle tehditle hakaretlede gelip burda konuşuyorsan sonuçlarına katlanırsın ozamanNerden biliyorsun oyunla alakam olmadığını
Önerin için teşekkürler kardes. Ama dinlenmeye ihtiyacım yok. Sen yat uyu ben sizinkilerle ilgilenirimkadir sen bi güzelce uyu dinlen ay sonu seçimde tekrar gel çok sarıyor böyle fazla uzak kalma
Kıskanmıyorum kesinlikle abilerim Kafiryayi kötüleyin dediaaaa üstüme iyilik sağlıkkk
Biz öyle alengirli işleri sevmeyiz..o sizin isinizBeni de izledinmi izlenilmeyi çok severim ve biliyordum kamera yerleştirdiğini
Bak kadınsın kalbini kırmak istemiyorum lütfennöron eksikliği bulaşıcı değildir umarım çok maruz kaldık
Ama süt içtiğimi bildinBiz öyle alengirli işleri sevmeyiz..o sizin isiniz
Alengir kimin işi belli Strateji uzmanı zannedip bişiler deniyorlar akılları sıracaBiz öyle alengirli işleri sevmeyiz..o sizin isiniz
eeee kadınsa kadın ne olmuş sende abilerin gibimisin yoksa tatlım ? devamını getirde görelimBak kadınsın kalbini kırmak istemiyorum lütfen
Sen benim.geceleri uyuduğumumu sanıyorsun agitAma süt içtiğimi bildin
Şşşt o bir MIT ajanıAlengir kimin işi belli Strateji uzmanı zannedip bişiler deniyorlar akılları sıraca
Nolmuş kadınsa Kadınların konuşma hakkı yokmuBak kadınsın kalbini kırmak istemiyorum lütfen