23. Dönem İşçi ve Emekçi Meclise Ağırlığını Koymuştur🔥 (15 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Nerden biliyorsun oyunla alakam olmadığını
Sizin hepinizi takip ediyorum ben neler yapıyorsunuz gerçi birşey yaptığınız da yokta. İlk önce rakibimi zlerim takip ederim. Benim kim olduguma gelince. Bu seni hiç alakadar etmez. Araştır öğren kendimi tanıtmayı sevmem
kadir sen bi güzelce uyu dinlen ay sonu seçimde tekrar gel çok sarıyor böyle fazla uzak kalma

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sizin hepinizi takip ediyorum ben neler yapıyorsunuz gerçi birşey yaptığınız da yokta. İlk önce rakibimi zlerim takip ederim. Benim kim olduguma gelince. Bu seni hiç alakadar etmez. Araştır öğren kendimi tanıtmayı sevmem
Birşey yaptığım yokmu :D komiksin sen ozaman beni hiç araştıramamıssın :D boşa zaman harcamıssın

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Beni de izledinmi izlenilmeyi çok severim ve biliyordum kamera yerleştirdiğini 😃

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Benimde kim olduğum snei alakadar etmez böyle tehditle hakaretlede gelip burda konuşuyorsan sonuçlarına katlanırsın ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...