M
MAGARSUS
Ziyaretçi
ben sizinkileri yatırdım buralardayım işte gördüğün gibi rahat olPartimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat bu işler senin işin değil demedimmi
ben sizinkileri yatırdım buralardayım işte gördüğün gibi rahat olPartimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat bu işler senin işin değil demedimmi
Partimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yatpartini karalatma o zaman sende partisini düşünmeyeni biz mi düşünecez işimiz gücümüz yok
Yapmak yasak mı ki. Burası tartismaya açık bir forum degilmi. Ben muhalefet olamicaksan ne anlamı kaldı. Yaa başkan ben mi ogreticem sana bunlariParti karalama yok sizin ettiğiniz hakaretler ortada nedense hep bizim konuların altına gelip hakaretler alaycı konusmalar yapanlar hep sizin partinizdeki arkadaşlar ondan söylüyorum.
Hakaret ve alay etmek serbetmi ?Partimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat
Yapmak yasak mı ki. Burası tartismaya açık bir forum degilmi. Ben muhalefet olamicaksan ne anlamı kaldı. Yaa başkan ben mi ogreticem sana bunlari
Abisi olarak burdayım ve neyim yokmuş banada söylelütfen onların abilerinde yok öyle değerler normal bu hareketleri
Muhalefet edeceksen sukunetle edeceksin ona göre cevap alacaksın gelip burda hakaret edip alay etmiceksinPartimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat
Yapmak yasak mı ki. Burası tartismaya açık bir forum degilmi. Ben muhalefet olamicaksan ne anlamı kaldı. Yaa başkan ben mi ogreticem sana bunlari
Hakaret ve alay cümlelerini göster banaHakaret ve alay etmek serbetmi ?
tekrara düştü ha bu ben size söyleyim kjadlkjasdlkafPartimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat
Yanlış düşünüyorsun Ayhan başkan olmadı bak bu karalamaya devam ediyorsunMuhalefet edeceksen sukunetle edeceksin ona göre cevap alacaksın gelip burda hakaret edip alay etmiceksin
Bu şekilde muhalefet yapmaya çalışan son arkadaşımızdan bir daha haber alınamadı süresiz tatile çıktı da ondan dolayı uyaralımPartimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat
sizin cidden arda termiden farkınız yokHakaret ve alay cümlelerini göster bana
Hakaret ve alay cümlelerini göster ban
1Şov yapmaya bayılıyorlar başkanım. Yok her seçimde birinci geldik partimiz şöyle böyle falan filan. Ama.ittifak adını hiç konuşmuyorlar sadece kendileri yapmış gibi konuşuyorlar. İşçi ve emekçi icraat yap icraat şov yapma
2O benim problemim optikci.
Düşüncenize saygım baki . Ama.benzetmenizi begenmedimsizin cidden arda termiden farkınız yok
Arda termi daha kültürlüsizin cidden arda termiden farkınız yok
3. bu nedir alay etmek değilmi ?Siz beni daha çok eglendiriyorsunuz başka yere gitmem. Komedyenler sizi
Arda termi daha kültürlü e
Şimdi sen bana kültürsüz mu demek istedinArda termi daha kültürlü
4. sömürmekSiz hiç birsey yapamazsınız. Siz derken ittifak partilerden bahseymiyorum. emekçi diye geçinip emekçileri sömürenlerden bahsediyorum