M
MAGARSUS
Ziyaretçi
asdjasjkdaksdasdUykunuz gelmedi mi ? Arkadaşlar
asdjasjkdaksdasdUykunuz gelmedi mi ? Arkadaşlar
hayır gelmedi sinan ve kurt gözümün önüne geliyor ve uyuyamıyorumUykunuz gelmedi mi ? Arkadaşlar
Ama benim.muhabbetime dahil oluyorsun. Ozaman ne yapacaksın biliyormusun. Bro yeni bir post açıp arda termi sen daha kültürlüsun yazicaksin..buraya yazmayacaksin. AnladinHayır bak mesajıma tekrar arda termi kadir Aydın'dan daha kültürlü demişmiyim
Bunu dediğin için bende uyuyamicam dinlen birazhayır gelmedi sinan ve kurt gözümün önüne geliyor ve uyuyamıyorum
Gonca hanım hemen şikayet mi etmisler20 rapor nedir ya el insaf
Komik mi @Gonca yoneticim dogru söylüyor bunda gülünecek bisey yokasdjasjkdaksdasd
ben ne yaptım kiBunu dediğin için bende uyuyamicam dinlen biraz
Gerçekten sorunlusunGonca hanım hemen şikayet mi etmisler
Burak beye katılıyorum seçim atlattınız herkes uyusunArtık susunnnnnnn
Buraya ne yazıp yazmayacağım seni ilgilendirmez anladınmı "bro" bunu da benmi öğreticem sanaAma benim.muhabbetime dahil oluyorsun. Ozaman ne yapacaksın biliyormusun. Bro yeni bir post açıp arda termi sen daha kültürlüsun yazicaksin..buraya yazmayacaksin. Anladin
bu nedemek hakaret edeceksin alay edeceksin burda bende buna gözmü yumucamGonca hanım hemen şikayet mi etmisler
Tabi oda senin bilecegin iş ne yazıp yazmamak ama bence doğru yere yazmanı tavsiye ederim.Buraya ne yazıp yazmayacağım seni ilgilendirmez anladınmı "bro" bunu da benmi öğreticem sana
İstediğinizi aldınız bravooobu nedemek hakaret edeceksin alay edeceksin burda bende buna gözmü yumucam
Hakkını araman lazım tabikibu nedemek hakaret edeceksin alay edeceksin burda bende buna gözmü yumucam
Boş konu açmak yasak "bro"Tabi oda senin bilecegin iş ne yazıp yazmamak ama bence doğru yere yazmanı tavsiye ederim.
Kurallar istediğimizi almak değil. saygıİstediğinizi aldınız bravooo
Sen açarsın. Halledersin senBoş konu açmak yasak "bro"