23. Dönem İşçi ve Emekçi Meclise Ağırlığını Koymuştur🔥 (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
partini karalatma o zaman sende :) partisini düşünmeyeni biz mi düşünecez işimiz gücümüz yok :)
Partimi karalatacak herhangi bir cümle hareket yok. Hem ben sana yat
Parti karalama yok sizin ettiğiniz hakaretler ortada nedense hep bizim konuların altına gelip hakaretler alaycı konusmalar yapanlar hep sizin partinizdeki arkadaşlar ondan söylüyorum.
Yapmak yasak mı ki. Burası tartismaya açık bir forum degilmi. Ben muhalefet olamicaksan ne anlamı kaldı. Yaa başkan ben mi ogreticem sana bunlari

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı

Yapmak yasak mı ki. Burası tartismaya açık bir forum degilmi. Ben muhalefet olamicaksan ne anlamı kaldı. Yaa başkan ben mi ogreticem sana bunlari
Hakaret ve alay etmek serbetmi ?

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı

Muhalefet edeceksen sukunetle edeceksin ona göre cevap alacaksın gelip burda hakaret edip alay etmiceksin

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş

Bu şekilde muhalefet yapmaya çalışan son arkadaşımızdan bir daha haber alınamadı süresiz tatile çıktı da ondan dolayı uyaralım

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yine banlanacaksın, 3 günde bir forum kuralları bilmediği için banlanam adam nasıl oyun başkanı adayı oluyor ' bunu anlamıyorum @Gonca @Umut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...