Turan Partisi İçişleri Bakanlığı Ve Meclis Başkanlığı Tebrik Mesajı (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan MAGARSUS
  • Başlangıç tarihi
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
İyi Akşamlar Başkan Online'nın Değerli Oyuncuları ;

23. Dönem İçişleri Bakanımız partimizin gururu @İsmail Güneş Başkanımı Tebrik Ediyorum 🌹

Öncelikle bu seçimde beraber mücadele ettiğimiz diğer başkanımız @kafirya yıda tebrik etmek istiyorum

Rekabet halinde olduğumuz kimse olmadığından hiçbir rakibi saygılı seviyeli rekabetinden dolayı kutlayamayacağım.
(öyle koltuktan istifa edip , algı yapıp olmaz o işler. Bize rakip size cesaret gerek)

Bizi İçişleri Bakanlığı görevine layık gören Zafer İttifakının her bir üyesine , her bir başkanımıza teşekkür ediyorum. Zafer İttifakı içerisinde bulunan her partimizin yöneticilerine de teşekkür ediyorum.

O Halde Sıradaki Gelsin Diyerek Herkese İyi Oyunlar Diliyorum :)

#Hepbirliktezafere
#zaferbizimdir
#zaferinananlarındır

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Ismail başkanımı yeni görevinde tebrik ederim, bir önceki içişleri bakanı olarak İsmail başkanımın en az benim kadar iyi yapacağına inancım tamdir. Turan Partisi camiasını da ayrıca tebrik ederim.
#ZaferİttifakıGeliyor

-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü Ardilla

İ

İsmail Güneş

Ziyaretçi
Ismail başkanımı yeni görevinde tebrik ederim, bir önceki içişleri bakanı olarak İsmail başkanımın en az benim kadar iyi yapacağına inancım tamdir. Turan Partisi camiasını da ayrıca tebrik ederim.
#ZaferİttifakıGeliyor

-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü Ardilla
Biz iş yaptıkmi tam yaparız başkanım saolun destekleriniz için saolun varolun🌹
☀️YENİDEN DOĞUŞ☀️

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Hayırlı olsun tebrik ederim başarılar dilerim😊👏