Mecliste Kartlar Yeniden Dağıtılıyor! (10 Kişi İçeride)

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Yeni dönem Meclis Başkanı olarak, ilk olarak partim İşçi ve Emekçiye, Zafer ittifakına ve beni destekleyen tüm başkanlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

Şu ana kadar bir çok kaoslar, kavgalar atlattık. Çok kuyumuzu kazdılar kışkırtmaya maruz bıraktılar “Siz mi yapacaksınız!?” dediler. Biz yaptık :D TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZ kalanlara bol şanslar çok ihtiyacınız olacak :)

Rüa/ İşçi ve Emekçi Partisi Meclis Başkanı

IMG_6251.jpeg

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Yeni dönem Meclis Başkanı olarak, ilk olarak partim İşçi ve Emekçiye, Zafer ittifakına ve beni destekleyen tüm başkanlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

Şu ana kadar bir çok kaoslar, kavgalar atlattık. Çok kuyumuzu kazdılar kışkırtmaya maruz bıraktılar “Siz mi yapacaksınız!?” dediler. Biz yaptık :D TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZ kalanlara bol şanslar çok ihtiyacınız olacak :)

Ekli dosyayı görüntüle 12811
Başkanım hayırlı olsun görevinizde başarılar dilerim. :)

V

V for Vendetta

Ziyaretçi

Ekli dosyayı görüntüle 12811
Çok yakışmış çok başarılarınız daim olsun tebrikler 🎉🎊 🌹🌹🌹