Çamur atmak (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Ben İlk Adım Partisinden İstifa ettikten sonra genel chat de Zorbey çamur attığımı söylüyor çamura batmış bir inşa çamur atmakla uğraşmam Zorbey @Büşra Gamze başkana yeşil ışık yaktı galiba dedin kimin partime istersem giderim buna ben karar veriyorum madem bu kadar düşmanın büsra senin zamanında neden beraber yürüdun bu insanlar mv almadan destek olduğun partiyede biliyorum ve üyeler olarak o partiye destek olman sırf kendi çıkarlarını düşündün toplantıda kendi yardimcinin ismini unutan insansın Zorbey ve o partide çıkar için durudgunun en büyük kanıtıdır tüm yönetimin isimini unutmak

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Yav gürkan sjsnahsjaja genel sohbette konuşuyorduk ne ara buraya damladın güzel kardeşim

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
zorbey ölene kadar oyunda düşmanımsın hep sizin gibi düşmanım olsun . Ama şunu unutma ölesiye düşmanım ; düşene bir tekmede bizden misalidir herkes dikkat edeceksin :cool:

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Ben İlk Adım Partisinden İstifa ettikten sonra genel chat de Zorbey çamur attığımı söylüyor çamura batmış bir inşa çamur atmakla uğraşmam Zorbey @Büşra Gamze başkana yeşil ışık yaktı galiba dedin kimin partime istersem giderim buna ben karar veriyorum madem bu kadar düşmanın büsra senin zamanında neden beraber yürüdun bu insanlar mv almadan destek olduğun partiyede biliyorum ve üyeler olarak o partiye destek olman sırf kendi çıkarlarını düşündün toplantıda kendi yardimcinin ismini unutan insansın Zorbey ve o partide çıkar için durudgunun en büyük kanıtıdır tüm yönetimin isimini unutmak
ne alaka simdi

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Yav gürkan sjsnahsjaja genel sohbette konuşuyorduk ne ara buraya damladın güzel kardeşim
Evet genel sohbet de konuşuyorduk demi sen bana ithamada bulunarak söylüyorsun Zorbey yönetemdin bende gittim sana çamur atmadan çamur attiyorsun dedim Büşranin benim istafami beğenmesi dert oldu senle düşman bile olmuyorum düşün artık çünkü düşmanım bile olamazsın

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Ayrıca Gürkan kardeşim sesli olarak konuşmamızda geçen bir konuyu buraya yansıtman da beni derinden yaraladı, ne var yani yardımcımın ismini unutmuşsam, yaşlandım artık anlayış beklerdim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...