Sana dediğim gibi Zorbey aile dediğin ailevi değerlere değer vermeyen bir insansın böyle bu konuları getirip buraya atmaya çalışıyorsun Ben de sana söylüyorum açık açık çok merak ediyorsan discord'tan yaz neyin ne olduğunu söyleyeyim
Gonca hanım hakaret etmedim konu bana açılmış cevap verdim lütfen uzaklaştırmayın özlüyorum burayı
Yalan olan ne merak ettimGonca hanım hakaret etmedim konu bana açılmış cevap verdim lütfen uzaklaştırmayın özlüyorum burayı
Buradan söylemeye inanın haya ediyorumYalan olan ne merak ettim
Yemin ederim bu sefer ben birşey yazmıyorum konuya da dahil değilim sadece izliyorum gonca yöneticim.Yalan olan ne merak ettim
Konuyu Kaan başlattı fitili o yaktı yöneticimYemin ederim bu sefer ben birşey yazmıyorum konuya da dahil değilim sadece izliyorum gonca yöneticim.
Arkadaşlara da sorabilirsiniz
Özelden yazdım Gonca hanım ordan okuyabilirsinizYalan olan ne merak et
timYalan olan ne merak et
Sana dediğim gibi Zorbey aile dediğin ailevi değerlere değer vermeyen bir insansın böyle bu konuları getirip buraya atmaya çalışıyorsun Ben de sana söylüyorum açık açık çok merak ediyorsan discord'tan yaz neyin ne olduğunu söyleyeyim
Kitlensin uğur beyKonuya 6 sayfa mesaj yazılmış ama hala bir sonuç yok. Konu sonuca bağlanacak mı yoksa ekstra uzayıp gidecek mi ? Özelden konuşuyorsanız burada ekstra tartışma ortamı yaratmayın.
@Aydın Gürkan konunuz kilitlensin mi ?
Kitlensin uğur bey