A: Tuhaf bir his.. Aynanın karşısına geçtiğimde elimi salladığımda sanki sizde hareket ettiriyorsunuz?Kendi kendime mi konuşuyorum yani.
Yoksa Hiçlik paralel evreninde yaşayan sen, ben misin?
Belkide paralel evren teorisi tüm insanları kapsıyordur. Ne dersin?
Hiç tanımadığın bir insana baktığında nadirende olsa kendini gördüğünü inkar edemezsin değil mi? Bu hepimize oluyordur. Yani belki insanlar birbirinin paralel evrenidir diye düşünmeden edemiyorukim ben bazen. Bu sebeple şuan senin ben, benim sen olabilme ihtimalimiz bana çok uzak gelmiyor.
Mesela hiç bir delikanlı görmemişsindir gözü açık hapşurabilen. Ama sizin lafın derinliğine gelecek olursak bencede foklar kesinlikle korunmalı
Milyarlarca Boyutlar arası dünya vardır, ve bu dünyalarda her birimizin birer kopyası mevcuttur. Bu kopyalarımızın tipi aynı olsa da yaşantıları çok farklıdır. Başarılı olduk mu? Kavuştuk mu?
Paralel evrenler arasında iletişim neredeyse imkansızdır bu ihtimali daha iyi anlamanız için " %00000000000000000001" dır. Bizim birbirimizle haberleşmemizin tek sebebi iki dolucan deliğinin tam arasında bir süper nova patlama sonucu oluşan partiküller ve zaman boşluk diliminin bozulmasından dolayıdır. Eğer bu teorim gerçek ise ikimizin bulunduğu gezegenler birbirlerine doğu çekiliyorlar.
Son olarak her daim fokların yanındayız, yedirmeyiz ezdirmeyiz