Ekonomi Bakanı Teşekkür Mesajı (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Talha Keskin
  • Başlangıç tarihi
T

Talha Keskin

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online ailesi ve değerli Zafer İttifakı 23. dönem Ekonomi Bakanı olarak hepinize beni bu konuma uygun gördüğünüz için teşekkür ederim. Başta partim Börü olmak üzere bu yolda beni destekleyen her zaman yanımda olan ve emeğini esirgemeyen başkanlarıma minnettarım.

Ekonomi Bakanlığı, bir ülkenin en önemli bakanlıklarından biridir. Bu görev, büyük sorumluluk ve zorluklar gerektirmektedir.

Ben, bu sorumluluğun bilincindeyim ve bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağım.

Ekonomi Bakanı olarak, Başkan Online ekonomisinin büyümesini ve kalkınmasını sağlamak için çalışacağım.

C

CB36

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online ailesi ve değerli Zafer İttifakı 23. dönem Ekonomi Bakanı olarak hepinize beni bu konuma uygun gördüğünüz için teşekkür ederim. Başta partim Börü olmak üzere bu yolda beni destekleyen her zaman yanımda olan ve emeğini esirgemeyen başkanlarıma minnettarım.

Ekonomi Bakanlığı, bir ülkenin en önemli bakanlıklarından biridir. Bu görev, büyük sorumluluk ve zorluklar gerektirmektedir.

Ben, bu sorumluluğun bilincindeyim ve bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağım.

Ekonomi Bakanı olarak, Başkan Online ekonomisinin büyümesini ve kalkınmasını sağlamak için çalışacağım.
Hayırlı olsun Canım Kardeşim Benim 🌹🌹❤️

T

Talha Keskin

Ziyaretçi
Hayırlı olsun Canım Kardeşim Benim 🌹🌹❤️
Hayırlı olsun başkanım nice Zafer'lere
Hayırlı uğurlu olsun başkanım birlikte nice zaferlere 👏🏻👏🏻
Hayırlı uğurlu olsun başkanım birlikte nice zaferlere 👏🏻👏🏻
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı uğurlu olsun 🌹🌹
Hayırlı olsun görevinde başarılar diliyorum 🌹
Hayırlı olsun yeni görevinde başarılar dilerim
Destekleriniz için teşekkür ederim sağolun

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Yeni görevinizi tebrik ederim, işinizi layıkıyla yerine getireceğinize olan inancım tamdır. Partinizi ve sizi kutlarım.
#ZaferİttifakıGeliyor

-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü Ardilla

T

Talha Keskin

Ziyaretçi