Aydın Gürkan - Parti İstifası Hk. (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Bi de utanmadan ne hale getirdin diyor partiyi kuran ben değilim ilk adımdan adam çağıran ben değilim ben partiye çağırılmış biriyim. Hani yalan söylenir anlarım da bu kadar desteksiz de atılmaz. En azından ilk adımdan kimsenin bana kırgınlığı yok hala beraberiz aynı eksendeyiz. Bırak ilk adımı düşünüyormuş gibi yapmayı ordaki herkes senin ne olduğunu biliyor şimdi koş likelamalara sana ayırdığım sürenin sonuna geldik
İlk adımı düşünmüyorum komiğime gitti alparslanı yalvartman. Sakın kalkma koltuğundan devam et böyle hatta 👍 Hadi Mesut benimle gerilme burda git eğlen biraz

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Büşra bize üye yollayabilir misin mep yollamıyor onlardan bizden istiyor üye yolla büşra 🥺🥺🥺

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Konu amacından çıktı ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz. Konunun altında ismimi görür görmez ağlamaya gelen birileri olmasa keşke artık ağız tadıylada tartışamıyoruz. @Aydın Gürkan başkanım konu amacından çıktı isteğine göre kilitletirsin ben diyeceğimi dedim iyi akşamlar 🤚

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Yanlış kişiye söyledin bunu mesuta söyleyecektin sanırım. Alparslandan aldığım üye sayısı 2 yi geçmiyor zorbey diğerleri kendi geldi zaten tadımı kaçırdın şimdi bak
Büşra 2 yi geçmiyor derken kendin inandın mı 😃
her neyse zaten sen kendine yanlış ta olsa bir yol çizdin en azından yaptığın şeylerin arkasında dur 🤗

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Büşra 2 yi geçmiyor derken kendin inandın mı 😃
her neyse zaten sen kendine yanlış ta olsa bir yol çizdin en azından yaptığın şeylerin arkasında dur 🤗
Uzatma papağan gibi tekrarlıyorsunuz aynı şeyleri alparslana ferhata sorarsın onlara açıkladım 50. Kez açıklamayacağım

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Uzatma papağan gibi tekrarlıyorsunuz aynı şeyleri alparslana ferhata sorarsın onlara açıkladım 50. Kez açıklamayacağım
madem sen beni papağan ettin ben de sana kedi diyeyim madem nankörlük konusunda kediler bile vefalı kalır senin yanında ama neyse, sen devam et ilk adımda ki üyelere kendini acındırarak mesaj atmaya hadi canım hadi

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
madem sen beni papağan ettin ben de sana kedi diyeyim madem nankörlük konusunda kediler bile vefalı kalır senin yanında ama neyse, sen devam et ilk adımda ki üyelere kendini acındırarak mesaj atmaya hadi canım hadi
Tmm canım hiç bi isteğini reddederek kırmadım seni bu zamana kadar kafam atınca davet ederim arada 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...