Genelkurmay Başkanı 🌹Tebrik Mesajı (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
K

KURT 77

Ziyaretçi
23. Dönem Meclis seçimlerini geride bırakmış bulunuyoruz.

Seçilen Bakanlarımız ;

23. Dönem Meclis Başkanı: Rüa
23. Dönem İçişleri Bakanı: İsmail47
23. Dönem Ekonomi Bakanı: Talha.60
23. Dönem Adalet Bakanı: Buğra Kemer

Tebrik ediyor ,görevlerinde Başarılar diliyorum 🌹

Meclis, zoru görünce kaçanlardan temizlenmiş olup. Hak eden Cesur insanlara verilmiştir.

#Mecliseminellerde

Forumda olamadığım için geç kutladım 🌹

KURT 77
Genel Kurmay Başkanı

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
23. Dönem Meclis seçimlerini geride bırakmış bulunuyoruz.

Seçilen Bakanlarımız ;

23. Dönem Meclis Başkanı: Rüa
23. Dönem İçişleri Bakanı: İsmail47
23. Dönem Ekonomi Bakanı: Talha.60
23. Dönem Adalet Bakanı: Buğra Kemer

Tebrik ediyor ,görevlerinde Başarılar diliyorum 🌹

Meclis, zoru görünce kaçanlardan temizlenmiş olup. Hak eden Cesur insanlara verilmiştir.

#Mecliseminellerde

Forumda olamadığım için geç kutladım 🌹

KURT 77
Genel Kurmay Başkanı
İnce adamsın kirvem gözardı etmemiş tebrik etmişsin fakat genelkurmayı birleşik yazmıyorsun gözüme çarpıyor onu düzelt bi dahakine

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Forumda neden olmadığın da beni biraz şaşırttı. Koskoca Genelkurmay başkanı napmis olabilir? Hakaret edecek hali yok ya..

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Neyse, hayatımda gördüğüm en saçma insansın. En saçma sebeplerden banlanıp, en saçma sebeplerden konu açan, heeey ben de burdayım genel kurmay şeysiyim beni de beğenin diyen adamsın. Daha fazla.muhatap olamicam senle. Ayrıca rakip gördüğüm herkesten daha itici bir insansın. Diğer arkadaslar en azindan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebiliyor. Sen sırf hakaret sırf küfür dolusun. Zerre muhatabım değilsin. Sen de yoluna bak.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Neyse, hayatımda gördüğüm en saçma insansın. En saçma sebeplerden banlanıp, en saçma sebeplerden konu açan, heeey ben de burdayım genel kurmay şeysiyim beni de beğenin diyen adamsın. Daha fazla.muhatap olamicam senle. Ayrıca rakip gördüğüm herkesten daha itici bir insansın. Diğer arkadaslar en azindan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebiliyor. Sen sırf hakaret sırf küfür dolusun. Zerre muhatabım değilsin. Sen de yoluna bak.
Bu kim harbiden 😀 bunu takmadıkça kendini zorla önemsediğimi dusunuyor 😀

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Önemli adam abisi dur bozma adamın fiyakasını milleti etkiliyor kirvem