Adalet Bakanlığı Yolculuğu v2 - Bozkurt Harekat Partisi (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Tolga
  • Başlangıç tarihi
T

Tolga

Ziyaretçi
1702758903744.png

Değerli Başkan Online Ailesi,

Bozkurt Harekat Partisi'ne koşulsuz bağlı biri olarak,
Bozkurt Harekat'ın 7. kez Adalet Bakanlığı makamının sahibi olmasının mutluluğu içerisindeyim.
Değerli kardeşim Buğra'nın, Adalet Bakanlığı yolculuğunu da
daha önce yaptığım gibi çizgi roman tadında sizlere sunmak istedim.

Kardeşim Buğra,

Bozkurt Harekat'ın yeni Adalet Bakanı olarak,
aldığın görevi hakkıyla yerine getirmen, parti ve kişiler fark etmeksizin herkese eşit davranman dileğiyle.
Bu zamana kadar göstermiş olduğun gayret için ve sonuna kadar hak ettiğin bu bakanlık için tebrik ederim.
Görevinde başarılar dilerim 🌹

Bozkurt Harekat Parti'sinin son 5 dönemde 4. kez Adalet Bakanlığını kazanmasında emeği geçen
başta Bozkurt Harekat ve Siyah Sancak üyeleri olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler.

#BozkurtHarekatDemekAdaletDemek

Son düzenleme:
B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Kıymetli büyüğüm,bu güzel çalışman için teşekkür ederim,emeğine sağlık. Bu denli kaliteli isimler arasında kendime yer bulmak benim için büyük bir ödül oldu. Başta parti yönetimimiz olmak üzere benim bu listede bulunmama destek veren herkese teşekkür ederim. 🌹🫶

T

Tolga

Ziyaretçi
Kıymetli büyüğüm,bu güzel çalışman için teşekkür ederim,emeğine sağlık. Bu denli kaliteli isimler arasında kendime yer bulmak benim için büyük bir ödül oldu. Başta parti yönetimimiz olmak üzere benim bu listede bulunmama destek veren herkese teşekkür ederim. 🌹🫶
Rica ederim kardeşim benim. Sadece sen değil, Bozkurt Harekat'ın bütün üyeleri için değer. 🌹