Konu silinmesin lütfen (12 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

M-D

Ziyaretçi
Az önceki konu kilitlendiği ve ilgili kişi banlandığı için cevap veremedi kendisi bizlerde cevap alamadık.

Bir ithamda bulundu mesajı düzenlendi mesajı buraya atılması gerekiyor.

Bu kişi küfür etmedi küfür etmediği için mesajın silinmesi tüm üyelerin bilgilendirmesinin önüne geçiçektir.

Emek emek diye duvara tırmananlar kendi yanındaki kişilerin emeğini hiçe saymıştır.

Dün bir kıza hakaret, üstten görme, herşeyi söylemesi yazması ardından oy uğruna teşekkürlerini sunması gerçek kişiliklerini göstermiş oldu.

Bizler kendi partisinden çıkan Başkan adayına hakaret etmezken seviyeli tartışırken kendisi ile aynı özveriyi gösteremicek kadar zor durumda kalmıştır

3-5 insanın lafıyla ilerlemenin diyen Fatih Tutuk başkan ahmet başkana diyecekleri vardır umarım sözünden ilerlemez herhalde diye düşünüyorum.

Seçimler gelir seçimler gider saygı her zaman kalırdı eskiden anlıyoruz ki kendilerinin deyimiyle (yeni üye) bu eski düzeni geride bırakıp saygısızlık boyutunu kendi dili edinmişler.

J

Juvanes*

Ziyaretçi
İlgili kişi uzun bir süre aramızda olmayacak ve konuşma hakkı da olmayacak.

Saygısızca, hakaret ve itham ile kendini ifade etmeye çalışanlara söz hakkı tanımıyoruz.

Parti yöneticileri; ilgili kişinin savunulacak bir yanı varsa bu başlıkta savunabilirler.

Altın Ok Partisi Yöneticileri, cevap vermek isterlerse verebilirler.

Keyifli forumlar dileriz.

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Tekrar söylüyorum bütün başkanonline duysun burdan ekstra konu açmaya gerek yok oyunda 2 taraf var bizlerin olduğu taraf ve karşı taraf . Karşı taraftaysanız bilinki onlarla değilseniz küfür yersiniz onlarla değilseniz hakaret duyarsınız onlarla değilseniz iftira atarlar kendi doğrularını yapmak için herşeyi yaparlar yinede siz bilirsiniz 😃 ( gerçi onlarla olan onlar gibi oluyor sıkıntı yok )

Bakacaz Medya

En Taraflı Medya !
Vatandaş
Siz size abi diyen. Size güvenen. İnsanları yarı yolda bırakan biri olarak fazla objektif sözler kullanmamış mısınız Denli bey?

Seçimler gelir geçer evet 1 bakanlık uğruna sattığınız insanlar evet çok daha değerli bunları lafta güzel söylemişsiniz ama icraata da dökmeniz dileğiyle efendim. Amacım tartışma çıkarmak değil yancılarınada söyleyebilirsin 15 kişi üstüme saldırmanıza gerek yok sadece temennilerimi iletmek istedim keyifli oyunlar

M

M-D

Ziyaretçi
İlgili kişi uzun bir süre aramızda olmayacak ve konuşma hakkı da olmayacak.

Saygısızca, hakaret ve itham ile kendini ifade etmeye çalışanlara söz hakkı tanımıyoruz.

Parti yöneticileri; ilgili kişinin savunulacak bir yanı varsa bu başlıkta savunabilirler.

Altın Ok Partisi Yöneticileri, cevap vermek isterlerse verebilirler.

Keyifli forumlar dileriz.
Zafer İttifakından rica ediyorum kimse yazmasın uğur yönetici haklı

M

M-D

Ziyaretçi
Siz size abi diyen. Size güvenen. İnsanları yarı yolda bırakan biri olarak fazla objektif sözler kullanmamış mısınız Denli bey?

Seçimler gelir geçer evet 1 bakanlık uğruna sattığınız insanlar evet çok daha değerli bunları lafta güzel söylemişsiniz ama icraata da dökmeniz dileğiyle efendim. Amacım tartışma çıkarmak değil yancılarınada söyleyebilirsin 15 kişi üstüme saldırmanıza gerek yok sadece temennilerimi iletmek istedim keyifli oyunlar
Sana bir kere daha söyledim geçen gün seni kaale almıyorum sende lütfen alma kaale sera 😀
Çünkü hepiniz dostluğu da sahte arkadaşlığı da sahte herşeyi sahte
Sahte olan kişilerle işim olmaz keyifli oyunlar dilerim

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Tekrar söylüyorum bütün başkanonline duysun burdan ekstra konu açmaya gerek yok oyunda 2 taraf var bizlerin olduğu taraf ve karşı taraf . Karşı taraftaysanız bilinki onlarla değilseniz küfür yersiniz onlarla değilseniz hakaret duyarsınız onlarla değilseniz iftira atarlar kendi doğrularını yapmak için herşeyi yaparlar yinede siz bilirsiniz 😃 ( gerçi onlarla olan onlar gibi oluyor sıkıntı yok )
Oyun dışı grup kurup rakiplere ve hatta kendi üyenize bile küfürler hakaretler edilen, kadın oyuncuya dahi edilen küfürlerin foruma yansıdığı bir ekipte olup (Kızılelma). Böyle bir yazı yazmak on numara hareket olmuş efe 😃 tiyatro süper, izlerken keyif alıyoruz devam 🎭

Bakacaz Medya

En Taraflı Medya !
Vatandaş
Sana bir kere daha söyledim geçen gün seni kaale almıyorum sende lütfen alma kaale sera 😀
Çünkü hepiniz dostluğu da sahte arkadaşlığı da sahte herşeyi sahte
Sahte olan kişilerle işim olmaz keyifli oyunlar dilerim
O zaman vazgeçmen gereken ilk şey benliğin olurdu Denli. Çünkü yeterince sahtelik ve nankörlük akıyor. Ben suçu sende bulmuyorum gerçekten seni şuan yanındakilere 1 bakanlık için minnet ettiklerine savunduğum için ben suçu kendimde buluyorum. Yoksa konunun senle bir alakası yok hiçbir suçun yok bütn suç benim. Zaten çevrendekileri bir bir kaybediyorsun ve böyle olmaya devam edicek :) Daha fazla yazmıcam mecalimde yok zaten keyifli oyunlar ama her anlamda oyunlar 😉

M

M-D

Ziyaretçi
Oyun dışı grup kurup rakiplere ve hatta kendi üyenize bile küfürler hakaretler edilen, kadın oyuncuya dahi edilen küfürlerin foruma yansıdığı bir ekipte olup (Kızılelma). Böyle bir yazı yazmak on numara hareket olmuş efe 😃 tiyatro süper, izlerken keyif alıyoruz devam 🎭
Bu konu başka konu yani lütfen başka konu açarmısın
Birinin konusuna gelip alakasız konuşmalar yapmayın

M

M-D

Ziyaretçi
O zaman vazgeçmen gereken ilk şey benliğin olurdu Denli. Çünkü yeterince sahtelik ve nankörlük akıyor. Ben suçu sende bulmuyorum gerçekten seni şuan yanındakilere 1 bakanlık için minnet ettiklerine savunduğum için ben suçu kendimde buluyorum. Yoksa konunun senle bir alakası yok hiçbir suçun yok bütn suç benim. Zaten çevrendekileri bir bir kaybediyorsun ve böyle olmaya devam edicek :) Daha fazla yazmıcam mecalimde yok zaten keyifli oyunlar ama her anlamda oyunlar 😉
Aynen aynen sence umrumdamı?
Ordan bakınca gitmeleri beni üzmüş mü?
Sana kim ne dediyse benim yerime gül onlara 😀

Bakacaz Medya

En Taraflı Medya !
Vatandaş
Bu konu başka konu yani lütfen başka konu açarmısın
Birinin konusuna gelip alakasız konuşmalar yapmayın
Bizim konularımıza yappızla gelip randomlar attığın günleri ne ara unuttunuz sahte Denli bey size yapılınca nedense zorunuza gidiyor :) Ama ben seni çözdüm Denli geç oldu ama Denli için kalbini kırdığım kim varsa özür dilerim belkide bu oyunda ilk defa özür diliyorum ama cidden Denliyi savunduğum kişilerden özellikle Erenden çok çok özür dilerim uyarılarından tut anlattığı herşeyin bir bir doğru çıkması üzücü

M

M-D

Ziyaretçi
Bizim konularımıza yappızla gelip randomlar attığın günleri ne ara unuttunuz sahte Denli bey size yapılınca nedense zorunuza gidiyor :) Ama ben seni çözdüm Denli geç oldu ama Denli için kalbini kırdığım kim varsa özür dilerim belkide bu oyunda ilk defa özür diliyorum ama cidden Denliyi savunduğum kişilerden özellikle Erenden çok çok özür dilerim uyarılarından tut anlattığı herşeyin bir bir doğru çıkması üzücü
Hdjdjdjdjjdjdjdjjdjsjdj
Aynen aynen jdjdkdkdkkdkdkkdkd

Y

yappız

Ziyaretçi
Adımı ağzına alma be

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Zorbey emrullahtan dolayı senin çok güzel bir acın var canım benim ben seni anlıyorum milattan önce 1200 leri anlatma bana herkes herşeyi biliyor zaten bu hakaretleri yiyen bile kendisi bişe demiyorken sana ne oluyor anlamadım 😃 bir oyun oynuyoruz herkesin yüzü bellide seni çözemedim sana aldığım vip 2 bitene kadar takıl sonra gene dinlenmeye geçersin 😃

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Zorbey emrullahtan dolayı senin çok güzel bir acın var canım benim ben seni anlıyorum milattan önce 1200 leri anlatma bana herkes herşeyi biliyor zaten bu hakaretleri yiyen bile kendisi bişe demiyorken sana ne oluyor anlamadım 😃 bir oyun oynuyoruz herkesin yüzü bellide seni çözemedim sana aldığım vip 2 bitene kadar takıl sonra gene dinlenmeye geçersin 😃
Herkesin herşeyi bildiğinden şüphe yok zaten.
Kendi isteğinle aldığın vip2 konusuna gelince, sana teşekkür ettiğim halde bunu burada ağzına doladın ya , herkes kendine yakışanı yapar..
özelden iban at sana 1’de değil 2 tane vip2 parasını göndereyim de bu iğrenç imalarını bir daha görmek zorunda kalmayım, bu sana yazdığım son cevabımdı daha da senin ne yazını alıntılar sana cevap veririm ne de ismini anarım, sana da tavsiyem sen de işine bak bundan sonra, insanlıktan nasibini almamış biriyle düşman bile olmam.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Günlerdir kibar kibar anlatmaya çalıştıklarımı bir de kaba kaba anlatmaya çalışmış Ahmet abim, belli ki anlamak yerine yine laf ebeliği yapmışsınız 😁

İki şekilde de sonuç değişmemiş anlamamışsınız 🤔

Diyor ki seçime girmek için puan kasmaya tenezzül etmeyen partiler İVEP'in omuzlarında ahkam kesmesin.

Diyor ki 4 tanesi 1 tane İVEP olmayan partiler artistliğe gelince en çok konuşmasın.

Diyoruz ki forumda klavye başında harcadığınız emeğin yarısını oyuna harcayın.

Küfür konusuna gelince adayınıza sorun, o konudaki fikirlerini o size anlatsın.

Onun aldığı ceza ile Ahmet abinin aldığı ceza karşılaştırması da yönetim takdiridir.

Anlamaya çalışmayın. Kullanmayın 😆

Haydi eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...