Konu silinmesin lütfen (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben kimseyle dalgada geçmedim hakarette etmedim hakaret edenleri görüyoruz tektek silinip gidiyorlar burdan senin yediğin cezada örnek hala akıllanmamışsın konun benim başkanlığımla ne alakası var ben konuşmasındaki hakaretten bahsediyorum. bir başkan adayı seçim sürecinde karşı tarafa hakaret ediyorsa. ozaman benim yapabilicek birşeyim yok burda 2 gün öncesine kadar gelip post açıp vip dağıtıyorum diye nutuklar atmıcak. önce örnek olacak böylemi örnek oluyor.
En iyi ornek sen mesela oyun başkanı iken partiniz de kavga tartışma oluyor neden arayı bulup partindeki başkanları sakinleştirmiyorsun ve ara buluculuk yapmıyorsun sözde sen oyun başkanı iken çok iyi dönem geçirmişsin bi sorunlar olmamış ya demi eski oyun başkanım

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
En iyi ornek sen mesela oyun başkanı iken partiniz de kavga tartışma oluyor neden arayı bulup partindeki başkanları sakinleştirmiyorsun ve ara buluculuk yapmıyorsun sözde sen oyun başkanı iken çok iyi dönem geçirmişsin bi sorunlar olmamış ya demi eski oyun başkanım
Tartışma her zaman olur ama küfür hakaretten bahsediyorum ben . sizin partinizdeki oyuncular 30211402193 kere ban yediler. bizdeyse kimse ban yemedi o zaman şapkanızı önünüze koyup düşünün biraz bakalım .

• Beğen
Tepkiler: M-D
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Fatih anlatsana dün hakaret ettiğin birinden oy dilenmek nasıl bir duygu bizde bilen birisi yokta bunu 😃

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Şuandada bir sorun yok başkan sen kendi partinle ilgilen bize bakma bizde menfaat yok sıkıntı yok sen rahat ol hepimiz zaten reeldede tanışıyoruz. bunları kafana takma bazen fake bile atarız maksat biraz muhabbet dönsün ;)

• Beğen

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tartışma her zaman olur ama küfür hakaretten bahsediyorum ben . sizin partinizdeki oyuncular 30211402193 kere ban yediler. bizdeyse kimse ban yemedi o zaman şapkanızı önünüze koyup düşünün biraz bakalım .
Başkan başkan eğer bizim partiden biri ban yediyse haksız yere yemez eğer bizden biri sizlere laf söyleyerek canınızı acittiysa haksız değildir her zaman biz haklının yanındayız haksız her zaman haksızdır

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Başkan başkan eğer bizim partiden biri ban yediyse haksız yere yemez eğer bizden biri sizlere laf söyleyerek canınızı acittiysa haksız değildir her zaman biz haklının yanındayız haksız her zaman haksızdır
Yani sen sabah ban yiyen ahmetin ettiği hakaretleri savunuyorsun anladığım kadarıyla 😃😃

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Hakaret ederek dimi. Sonrada haklı ban yedik dersin tabikide haklı ban yiceksin hakaret küfür alay ediyorsan sonuçlarına katlanırsın. Reeldede bu böyledir küfür hakaret davalarını biraz incele istersen. bilmiyorsan

• Beğen
M

M-D

Ziyaretçi
Malesef ahmetin konuşma üslubunu doğru buluyorsun
Anlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...