Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.
38. Dönemde Görev Yapan Oyun Başkanımız Ayhan Güner ile makamın da son röportaj
Soru 1 : Öncelikle görev süreni başarıyla tamamladın tebrik ederiz. Görevin boyunca seni en çok zorlayan olay ne oldu?
Ayhan Güner : İftiralar Atılması Beni Çok Üzdü ve Beni tanımadan Bazı kişiler isim vermicem yargısız infaz yaptılar bu beni üzdü
Soru 2 : Oyun başkanı olmayı 1 cümle ile açıkla desek
Ayhan Güner : Oyun Başkanı = Baş Komutan o yüzden Bu makamın ağırlını Taşımak Herkese Nasip olmaz
Soru 3 : Bu görev süresi boyunca arkandan konuşulduğunu duydun mu? Kötü yorum aldığın ve aklında kalan oldu mu?
Ayhan Güner : Arkamdan İllaki Konuşulmuştur. Çünkü Çok kafa kafaya bir seçimden çıkıp kazandık Referandum bile oldu, Kötü Yorum illaki aldım Çünkü Sadece Kötülemek için bizim açtığımız konulara gelen arkadaşlar var . maksat Kaos olsun iftira olsun amaçları bu

Soru 4 : Başkanlık döneminde seni en çok destekleyen ve en çok sinir eden kişiler kimlerdi?
Ayhan Güner : Beni En çok Destekleyenler kardeşim yoldaşım B Ahmeteroll , Burak atak,Kurt77,MAGARSUS, Kafirya Ve asi çocuğumuz Agitbaşkan kardeşim ve ayrıca Aktimur başkanımda çok destek oldu sağolsun hepsi var olsun Sinir Edenlere isim veremem onların kurduğu cümleler beni sinir etme sadece güler geçerim

Soru 5 : Son sorumuz. Yerinize gelicek olan Kaan ya da Fatih başkana mesajınız ve ya bir öneriniz varmı
Ayhan Güner : Bu Makamın Ağırlını hissetsinler ve ona göre adaletli Olsunlar. Herkese Sükunetle yaklaşmaya çalışsınlar Kim Kazanırsa Kazansın Başkan Onlineye Hizmetten Sakınmasınlar. 2sinede Başarılar Dilerim .
Görevini başarıyla tamamlayan Ayhan Güner'i tebrik ediyoruz.

Biz o taç'ı alalım Ayhan Beycim

Taç yeni sahibini arıyorrr.. Artık sadece dakikalar kaldı
Kim kazanacak Bakacazz