Benle devam etmek istermisin ben çok iyiyimHadi uyu sen iyi değilsin anlaşılan.
Benle devam etmek istermisin ben çok iyiyimHadi uyu sen iyi değilsin anlaşılan.
Sen değil O beraber olduğunuz partilerin tamamı gelsede farketmez.Benle devam etmek istermisin ben çok iyiyim
Sen bu oyuna ne zaman başladın?Ana sayfada işleyiş rehberi var oyunun amaçlarıyla ilgili bilgi almanı öneririm
Sen beni tanıyor musun da dünkü insan diyorsun sen bu oyunu bilmiyorken biz bu oyunda tarih yazıyordukDaha dünkü insanlar hiçbir şeyi bilmeden atıp tutuyor ya buna deli oluyorum
Bana saçma sapan yorumlar yapma yok yıldız falan sizin gibi 8 parti değiliz ben sana teklifimi yaptım 8 parti dağılsın kendi işlerine baksın bakalım seçimi kazanabiliyor musunuz o zaman görelim herkes tek olsun seçimi kazansın ben ona başarılı derim siz daha bu oyunu bilmiyorken biz bu oyunda kırılmayacak olan rekorları kırdık hepsini anlatmaya kalksam sayfalar yetmez beni şuan yeni başladı olarak görüyorsunuz sadece ben seni ve Burda birçok kişiyi tanıyorum Mustafa Denli yi falan kurt77 yi hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyorsunuzAh be güzel kardesım daha önce sizin orası kaç kişiydi acaba merak ediyorum ya bırak oyununa bak 🥹 televizyon yıldızları gibi degısık isimlerle gelmeyin
Ee bende tanıyorum hepside arkadaşım dostum şuan gelen bile tanıyor jdjdjdjBana saçma sapan yorumlar yapma yok yıldız falan sizin gibi 8 parti değiliz ben sana teklifimi yaptım 8 parti dağılsın kendi işlerine baksın bakalım seçimi kazanabiliyor musunuz o zaman görelim herkes tek olsun seçimi kazansın ben ona başarılı derim siz daha bu oyunu bilmiyorken biz bu oyunda kırılmayacak olan rekorları kırdık hepsini anlatmaya kalksam sayfalar yetmez beni şuan yeni başladı olarak görüyorsunuz sadece ben seni ve Burda birçok kişiyi tanıyorum Mustafa Denli yi falan kurt77 yi hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyorsunuz
Komik mi bu?Ee bende tanıyorum hepside arkadaşım dostum şuan gelen bile tanıyor jdjdjdj
Sayın Genelkurmay başkanım demeniz lazım.Bana saçma sapan yorumlar yapma yok yıldız falan sizin gibi 8 parti değiliz ben sana teklifimi yaptım 8 parti dağılsın kendi işlerine baksın bakalım seçimi kazanabiliyor musunuz o zaman görelim herkes tek olsun seçimi kazansın ben ona başarılı derim siz daha bu oyunu bilmiyorken biz bu oyunda kırılmayacak olan rekorları kırdık hepsini anlatmaya kalksam sayfalar yetmez beni şuan yeni başladı olarak görüyorsunuz sadece ben seni ve Burda birçok kişiyi tanıyorum Mustafa Denli yi falan kurt77 yi hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyorsunuz
AaauuuuğğğSayın Genelkurmay başkanım demeniz lazım.
Kusacak bu alın bunu burdanBenle devam etmek istermisin ben çok iyiyim
Bir dakikaKusacak bu alın bunu burdan
Bana mı diyorsunAaauuuuğğğ
Sen çakal ay pardon Kurt musun?Bir dakika
Bana mı diyorsun
Hayır bana kusacak bunu buradan alın dedin ya sarhoş olduğumu var saydın bir önceki mesajında Kurt gibi uluyorsun birde oyun başkanlığına aday oluyosunSen çakal ay pardon Kurt musun?
Evet BaşkanOnline'ın akıllanmazı alkışlayalımSen değil O beraber olduğunuz partilerin tamamı gelsede farketmez.
Kahrol düşman al sana bombeHayır bana kusacak bunu buradan alın dedin ya sarhoş olduğumu var saydın bir önceki mesajında Kurt gibi uluyorsun birde oyun başkanlığına aday oluyosun
Bir belirti dahaKahrol düşman al sana bombe
İhtimal %000000000.1Konu Oyun Tarihinde en uzun süre listede kalmaya aday konu oldu be seçim bitti yenisi geliyor konu hala burada Fatih başkan seçilse bu kadar konuşulmazdı.
Peki peki en mübarek sen ol lakin siz kötüsünüz aynenBir belirti daha