Fatih Tutuk - Tebrik Mesajı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Bana saçma sapan yorumlar yapma yok yıldız falan sizin gibi 8 parti değiliz :) ben sana teklifimi yaptım 8 parti dağılsın kendi işlerine baksın bakalım seçimi kazanabiliyor musunuz o zaman görelim herkes tek olsun seçimi kazansın ben ona başarılı derim siz daha bu oyunu bilmiyorken biz bu oyunda kırılmayacak olan rekorları kırdık hepsini anlatmaya kalksam sayfalar yetmez beni şuan yeni başladı olarak görüyorsunuz sadece ben seni ve Burda birçok kişiyi tanıyorum Mustafa Denli yi falan kurt77 yi hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyorsunuz :)
Gereksiz çarları tanımıyoruz zaten 😂😂 hadi canım parkına git orada kumda oyna

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Güzel bir dil ve güzel bir üslupla konuya dahil olduğun için ben teşekkür ederim.

Konu aslında vip hediye edilmesi değildir. Bunlar olabilir herkes plan ve programı ona göre yapar

Benim ve diğer arkadaşların rahatsız olduğu konu üslup ve kötü dil

Bunun yanında algı yapması algının gerçekliği bılunmuyor bakın vip alamazsınız edemezsiniz denilmedi.

Herkesin işi gücü maddi imkanı var her iki parti bunu yapabilecek güçte

Fakat bir tarafı rahatsız edici sözlerle veya hakaret ederek konuda ilerlersen karşı tarafta bunun önlemini alır

Aynısını fatih yapmasa biz yapsak sizde doğal olarak bizim şuan rahatsız olduğumuz konu gibi davranırdınız

Kişiler partilerin önüne geçmemelidir

Fatih bir algı başlatarak 3-5 kişinin lafıyla ilerlemeyin yapmayın felan filan diyerek bir çok partinin emeğini hiçe saymıştır

Fakat bizler Altınok partisinin emeğine hiçbir şekilde zarar verecek sözler söylemedik bu işlerden hep kaçındık

Bu oyunda bağımsızdan tutun partilere kadar verilen emeği kimse hiçe sayamaz.

Çok güzel ve saygı çerçevesinde geçmesi seçim malesef kişilerin seçimde kendini gösterme tanıtma çabası seçimin güzel atmosferine gölge düşürmüştür.
Biz burada kavga ediyoruz, siz ne yapıyorsunuz arkadaş ya. Gidin birbirinize başka yerde teşekkür edin. @M-D

• Haha
Tepkiler: M-D

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
@M-D Sn. Başkanım ben müdahil olmak istemiyorum şu münakaşalara da Fatih başkanın aklında vip dağıtma gibi bir durum yoktu.
Sn. Kaan Yüksel başkanın açtığı hodri meydan konusunda ki vip muhabbeti üzerine
Sn. Fatih Tutuk başkan da böyle bir girişimde bulundu.
O zaman buradan şu dersi çıkartıyorum Oyun Başkanlığına aday olan her kimse diğer adayın vaatine 1'e 5 katarak ilerlemesin. Sonra alay konusu oluyor gördüğüm. Ben burada size karşı değilim Sn. Fatih Tutuk başkanıda savunur değilim objektif yaklaştım olaya.
Sn. Murat başkanım kan gövdeyi götürmüş herkes birbirine girmiş ama biz gül atalım birbirimize 🌹