Fabri Öldü Diyenlere Selam Olsun (2 Kişi İçeride)

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Neyi kanıtlıyorsun zaten sen dedin genel sohbette altın ok üyeleri bana iş isteği atmasın diye🤔ben de attım bir cezası mı var acaba diye 😃😃
Genel Chat’te yazılanları, okuduğunuzu anlama sorununuz mu var ya da beyninize mi farklı şekilde anlatmak istiyorsunuz çözemedim.

Kısa kesiyorum sadete geliyorum bizim yazılarımız altında ikili tartışma istemiyoruz lütfen gidermisin ZORBEY42

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Genel Chat’te yazılanları, okuduğunuzu anlama sorununuz mu var ya da beyninize mi farklı şekilde anlatmak istiyorsunuz çözemedim.

Kısa kesiyorum sadete geliyorum bizim yazılarımız altında ikili tartışma istemiyoruz lütfen gidermisin ZORBEY42
Her kuralı sen koyuyorsun olmaz böyle, gitmiyorum 🤗

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kural Koyan yok sen kendi kendine kural getirmeye kalkmışsın o nasıl olcak bunun tartısma alanı burası değil. ayrıca
Abim boşver uğraşma bunlarla bu konudan aldığım ders cahillerle sohbeti kesmek oldu.

uğraşmayalım bundan sonra güzellikle anlatmayı denedik olmadı bırak nasıl anlamak istiyorlarsa öyle anlasınlar.

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Abim boşver uğraşma bunlarla bu konudan aldığım ders cahillerle sohbeti kesmek oldu.

uğraşmayalım bundan sonra güzellikle anlatmayı denedik olmadı bırak nasıl anlamak istiyorlarsa öyle anlasınlar.
Ben bu saatten sonra ders almam ders veririm, aldın dersini otur şimdi yerine 0..

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Atlayan benmiyim acaba dön bir bak bakalım. Hiç şaşırtmıyorsunuz her zamanki gibi muhalefet olmaya devam ediyorsunuz :D
Baktım en son atlayan sensin maalesef, ilk yazdığına bişey yazmadım sonra alıntı yaparak yazınca maalesef cevap vermek zorunda kaldım