EN1 kimse sevmiyor, istemiyor 😭 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Prof. Dr. Enes
  • Başlangıç tarihi
P

Prof. Dr. Enes

Ziyaretçi
Ya ben size ne yaptım ki bana herkes düşman ben sadece babasız Bir çocuğum tamm piskoloji bozuk olabilir ben 3 Kere ağlamaktan kıriz geçirdim ben sevgiye ihtiyacım var
Ben babam öldüğünde 4yaşındaydım düşünün babasızlık nasıl bişey bilen varmı her zmn kapıda beklersin gelecek diye 😭
Ama o acıyı Allah kimseye göstermesin,
Lütfen size Yalvarıyorum beni üzmeyin ben bir şok atladım ikinçi şoku istemiyorum...

Dinlediğiniz için teşekkür ederim
Saygılarımla...
En1

T

Talha Keskin

Ziyaretçi
Ya ben size ne yaptım ki bana herkes düşman ben sadece babasız Bir çocuğum tamm piskoloji bozuk olabilir ben 3 Kere ağlamaktan kıriz geçirdim ben sevgiye ihtiyacım var
Ben babam öldüğünde 4yaşındaydım düşünün babasızlık nasıl bişey bilen varmı her zmn kapıda beklersin gelecek diye 😭
Lütfen size Yalvarıyorum beni üzmeyin ben bir şok atladım ikinçi şoku istemiyorum...

Saygılarımla...
En1
Ben seni seviyorum kardeşim sen adamsın

X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Babana rahmet sana can sağlığı dilerim başkanım ben sana düşman değilim reis başkalarıyla noldu nolmadi bilmem sen kendin oturup duşunmelisin insanlar benden niye kaçıyolar ? Ne yaptim ? Hangi hareketimden sonra soğudular ? Bence başkanım bunları dikkate alsan bazı anlamsız adamlarla bir ARADA olmazsan ve onun laflariyla bir şey yapmazsan bence gayet güzel birisin başkanım 🌹🙂

A

Arda Termi

Ziyaretçi

Saygılarımla...
En1
Seni sevmesemde seni anlıyorum basın sağ olsun

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Öncelikle babanın mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin inşallah başkanım benim seninle asla bir düşmanlığım yoktur benim seninle bir sorunum yoktur başkanım

M

M-D

Ziyaretçi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Herkes seni seviyor öyle düşünme fakat oyun oynuyoruz oyunda da şakalar olur illaki
Üzme kendini

Kafirya

eos✨
Vatandaş
allah rahmet eylesin ama sevmiyoruz değil tabikide gün içinde aynı partideki insanlarla bile fazlasıyla şakalaşıyoruz alınma lütfen

Fedai26

♥️🇹🇷Altınok🇹🇷♥️
Vatandaş

Saygılarımla...
En1
Canım kardeşim bende anasız ve babasız büyüdüm ALLAHIM gerçekten kimseye yaşatmasın burda bir abin her zaman yanındayım burası oyun ve bunun oyun olduğunun farkında olmayan bir sürü insan var her zaman dik dur sana abi sözü bir insanı 40 gün sırtında taşı bir gün taşıma senden kötüsü yok eğerki bu oyunda sıkıntı görüyorsan oynama kardeşim çünkü burda çok iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlarda var

P

Prof. Dr. Enes

Ziyaretçi
Canım kardeşim bende anasız ve babasız büyüdüm ALLAHIM gerçekten kimseye yaşatmasın burda bir abin her zaman yanındayım burası oyun ve bunun oyun olduğunun farkında olmayan bir sürü insan var her zaman dik dur sana abi sözü bir insanı 40 gün sırtında taşı bir gün taşıma senden kötüsü yok eğerki bu oyunda sıkıntı görüyorsan oynama kardeşim çünkü burda çok iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlarda var
#yalnızdeğilsinEn1
allah rahmet eylesin ama sevmiyoruz değil tabikide gün içinde aynı partideki insanlarla bile fazlasıyla şakalaşıyoruz alınma lütfen
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Herkes seni seviyor öyle düşünme fakat oyun oynuyoruz oyunda da şakalar olur illaki
Üzme kendini
Başın sağolsun
Başın Sağolsun Kardeşim.
Ben seni seviyorum kardeşim sen adamsın
Hepinize teşekkür ederim yanımda Olduğunuz için 🌹