H
H Ü S E Y İ N
Ziyaretçi
Tekrardan aramıza hoşgeldin başkanım
Sana iyi atlamalar takıl burda sana ne anlatsam anlamıcağın için boşuna zamanımı harcamıcayım iyi oyunlar dilerim sana.İlk demedim son dedim Ayhan başkanım
ama yine de sen bilirsin
Bence anlama sorunu olan sensin konuşmalarda göründüğü üzere iyi oyunlarSana iyi atlamalar takıl burda sana ne anlatsam anlamıcağın için boşuna zamanımı harcamıcayım iyi oyunlar dilerim sana.
Ben gidersem anca ağlar o şimdi dayanamam gene gülerim üzülür
Yok canım ne alaka sen önce soruma cevap ver sıralamada birinci kim parti olarakArda sen kopyala yapıştır yapmayı çok seviyorsun herhalde yorumda ne hoşuna giderse onumu alıyon
Yok canım ben o partiyi deneme amaçlı açtım forumda paylaşım bile yapmadimAdalet ve eşitlik partin birinci olamadı mı 🥹🥹🥹
Sizin de hiç kupanız olmadı hep skandallarınız oldu
Çok yıprattık ben bazen üzülüyorum yaptıklarımıza anlık ama 10 sn fln sürüyor üzüntümBen gidersem anca ağlar o şimdi dayanamam gene gülerim üzülür
Dikkat et sana düşmeyeyim yanarsın sonra tutuşursun@Arda Ulaş ATEŞ sen anca dustugun yeri yakarsın tıpkı soyadın gibi oyuzden senin seviyene düşmeyecegim iyi akşamlar
Ha birde senin soyadın ATEŞ değil küçük sadece düştüğü yeri yakan ATEŞ olmaliydi
@Arda Ulaş ATEŞ sen anca dustugun yeri yakarsın tıpkı soyadın gibi oyuzden senin seviyene düşmeyecegim iyi akşamlar
Ha birde senin soyadın ATEŞ değil küçük sadece düştüğü yeri yakan ATEŞ olmaliydi
ya sen ne boş adam oldun iyice arda bir sus bir şeyede atlama be biraderKüçük enişte sakın ol relax ol biraz ve ondan sonra bak bakalım parti sıralamasında kim birinci tabikide Altın Ok
Çok alakaaaYok canım ne alaka sen önce soruma cevap ver sıralamada birinci kim parti olarak
Benim soy ismimde ateş yok 2 kere yakmişim yine yakarim Termi@Arda Ulaş ATEŞ sen anca dustugun yeri yakarsın tıpkı soyadın gibi oyuzden senin seviyene düşmeyecegim iyi akşamlar
Reisim hoş geldinArkadaşlar Bi Süredir İşlerim Nedeniyle Buralarda Değildim Artık Yavaştan Dönüyorum Ve Beni Öldü Sananlara Sesleniyorum Artık Buralardayım Eskisi Gibi Savaşmaya Devam Edicem Fabri Her Zaman Vardı Var Olacaktır Yeni Gelmedik Geri Geldik Herkese Başarılar Dilerim Hak Eden Bu Savaşı Her Zaman Kazanır İşçi Ve Emekçi Olarakta Bu Savaşta Amacımız Her Zaman 1.lik Oldu Ve Her Zamanda Öyle Olacak
atanamayan parti başkanı biraz daha parti batırmaya devam etsene boşuna vergilerle uğraşma .dİlk demedim son dedim Ayhan başkanım
ama yine de sen bilirsin
Boş insanlarla uğraşmak hobim oldu maalesef bu oyunda karşımda boş boş konuşanlar sağolsun, çok umrumda olmayan tavsiyen için teşekkür eder iyi oyunlar dilerimatanamayan parti başkanı biraz daha parti batırmaya devam etsene boşuna vergilerle uğraşma .d
Güzel bir aciklama oldu ayakta alkışlıyorum seni kralBoş insanlarla uğraşmak hobim oldu maalesef bu oyunda karşımda boş boş konuşanlar sağolsun, çok umrumda olmayan tavsiyen için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim
Yerinde Bi açıklama olmuş başkanımBoş insanlarla uğraşmak hobim oldu maalesef bu oyunda karşımda boş boş konuşanlar sağolsun, çok umrumda olmayan tavsiyen için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim