Dikkat Dikkat 📣 - En1 Müjdesi (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Prof. Dr. Enes
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Arda Termi

Ziyaretçi
Yav bu oyun yönetiminin sabrına hayranım seni halen nasıl banlamıyorlar aklım almıyor kardeşim boş yere niye sohbet açıp duruyorsun
Katılıyorum ya sırf işin milleti meşgul etmek kendinle en1 boş yapma çay yap kardeşim en azından bir işe yara ayrıca belediye başkanı olmuşsun hayırlı olmasın kesin Mustafa bey bilerek seni yaptı hiç güleceğim yoktu hiç şaşırmadım sonuçta Mustafa beyin yalakasisin neyse senle ugrasamiycam saat 20 00 da dizim var gece 00 00 da foruma girerim herhalde

Ha birde en1 kendini bisey sanma levelin düşük bir mevki bile yoktu yeni oldu millet seni önemsemez birde oyun Başkanı adayı olacaksın oyun Başkanı olmadan önce adam ol

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Katılıyorum ya sırf işin milleti meşgul etmek kendinle en1 boş yapma çay yap kardeşim en azından bir işe yara ayrıca belediye başkanı olmuşsun hayırlı olmasın kesin Mustafa bey bilerek seni yaptı hiç güleceğim yoktu hiç şaşırmadım sonuçta Mustafa beyin yalakasisin neyse senle ugrasamiycam saat 20 00 da dizim var gece 00 00 da foruma girerim herhalde

Ha birde en1 kendini bisey sanma levelin düşük bir mevki bile yoktu yeni oldu millet seni önemsemez birde oyun Başkanı adayı olacaksın oyun Başkanı olmadan önce adam ol
aynı haltın lacivertisin arda bi sus

P

Prof. Dr. Enes

Ziyaretçi

Arda kıskanma

P

Prof. Dr. Enes

Ziyaretçi
En1 ne halt olduğunu kabul etti bu bir itiraf

Ayrıca benim levelim yüksek mevkim var buyuk laf etmiyorum oyun Başkanı olmak gibi boş boş konu açmıyorum gayet iyi bir insanım neyim benziyor pardonda
Bak beni ağzına. Alırsan katlanırsın bak ben sesimi cıkarmıyorum bi cıkarırsam gerisini söylemiyim

P

Prof. Dr. Enes

Ziyaretçi
En1 ne halt olduğunu kabul etti bu bir itiraf

Ayrıca benim levelim yüksek mevkim var buyuk laf etmiyorum oyun Başkanı olmak gibi boş boş konu açmıyorum gayet iyi bir insanım neyim benziyor pardonda
Bir dingile cattık ya 😂
Yalancı kıskanç

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş

Arda insanlarla konuşmasını öğren bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...