Sendede akıl hastalığı varda işte insanları hastalıklarıyla yargılamaya çalışıyorsunkardeşim presbiyopi ilerlemiş sende 4 var orda onuda göremiyorsun![]()
Hahanajsjsjsjjsksksksksnsnsnnskaks
Çok gerginsin gerek yok bir sal bir rahatlaFazla çocuk deme abin dedi foruma girmiyor o günden beri…
Oha tırstım, ürktüm, korktum saygılar tabi buyurun istediğiniz at koşturabilirsiniz işiniz bitince gel ben ilgilencem senleÇocuklara yasak. Sen parka kos bakalım.abilerin varkende konuşma bidaha
Gel de rahatlat oyun başkanını iki masaj yap.Çok gerginsin gerek yok bir sal bir rahatla![]()
Tabi gelirim. Abini güzel karşıla tamammi.Oha tırstım, ürktüm, korktum saygılar tabi buyurun istediğiniz at koşturabilirsiniz işiniz bitince gel ben ilgilencem senle![]()
Yöneticimiz yavaş açıklarmısınız üzülenler varda
Senin gibi abim olacağına kahrolup yataklara düşüp can çekişmeyi seçerim. (abi de sanıyor kendini yazık)Tabi gelirim. Abini güzel karşıla tamammi.![]()
Göster hilekarlığımızı olmayan şeyleri ortaya sunma iftirada atmaarkadaşlar kendilerini bizle karıştırdılar illaki bir hile karıştırıyorlar araya .d
Sana abilerinle nasıl konuşulacağı bu ogretmemisler..ama ben veririm sana ders merak etme senSenin gibi abim olacağına kahrolup yataklara düşüp can çekişmeyi seçerim. (abi de sanıyor kendini yazık)
Cahil kaldık desene püüSana abilerinle nasıl konuşulacağı bu ogretmemisler..ama ben veririm sana ders merak etme sen![]()
Estağfurullah kardeşim biz küçüklerimize öyle benzetmeler yapmayız. Doğru yolu gosteririzCahil kaldık desene püü
Gizli hayranın bence seni örnek almaya çalışıyor ama beceremiyor sürümü uygun değil
Gereken yapıldı başkanımGöster hilekarlığımızı olmayan şeyleri ortaya sunma iftirada atma
Reis fotoğraf kaç yıl önceden
Senin doğruna gitsek kıblemiz şaşar, güneş batıdan doğar, kendini nimet sanma hade yazma daha tiksindim senden kendime de kızdım nasıl muhattap oldum senle Allahım beni ıslah etsin.Estağfurullah kardeşim biz küçüklerimize öyle benzetmeler yapmayız. Doğru yolu gosteririz