M
M-D
Ziyaretçi
1960 fakat renklendirilmiş onuda biz yaparız dimi ksksmslsmöösReis fotoğraf kaç yıl önceden
1960 fakat renklendirilmiş onuda biz yaparız dimi ksksmslsmöösReis fotoğraf kaç yıl önceden
biz kötüyüz aynen1960 fakat renklendirilmiş onuda biz yaparız dimi ksksmslsmöös
Çok mu çok kötüyüz kdkskskmsldbiz kötüyüz aynen![]()
İnşallah ıslah olursun ozaman. Yappoz.Senin doğruna gitsek kıblemiz şaşar, güneş batıdan doğar, kendini nimet sanma hade yazma daha tiksindim senden kendime de kızdım nasıl muhattap oldum senle Allahım beni ıslah etsin.
Uyuyamazsin zaten sayın oyun başkanım@Fatih Tutuk uyudun mu.
Ben uyumadım da…
Yazık oldu.....İnşallah ıslah olursun ozaman. Yappoz.![]()
Selam Ömer nasıl keyifler yerinde mi.Uyuyamazsin zaten sayın oyun başkanım
Kadir başkanım yazım hatası yapmışsın en sonda yanlış anlaşışmasınYazık oldu.....
İnşallah ıslah olursun ozaman. Yappoz.![]()
Çok hizmet yaptı gecelerini bile oyuna veriyor sayın oyun başkanımızUyuyamazsin zaten sayın oyun başkanım
He ya başkanım yanlış yazmışım pardon.Kadir başkanım yazım hatası yapmışsın en sonda yanlış anlaşışmasın![]()
sıralama benim kardeşim şadşsşfşşsldlÇok mu çok kötüyüz kdkskskmsld
Neyse ki senin gibi zeki başkanları var üyelerine bunları öğret amaKadir başkanım yazım hatası yapmışsın en sonda yanlış anlaşışmasın![]()
Berat iyi gözlemlemişsin seni tebrik ediyorum sana oyun başkanından helalinden 5 taşÇok hizmet yaptı gecelerini bile oyuna veriyor sayın oyun başkanımız
hahahaha şu forum tam shitpost yaÇok mu çok kötüyüz kdkskskmsld
Aynen aynenÇok hizmet yaptı gecelerini bile oyuna veriyor sayın oyun başkanımız
Hahahahhahahsjajajajajajjshajjajakkakajajajjaja yaşaaaasıralama benim kardeşim şadşsşfşşsldl
Kralı hemdehahahaha şu forum tam shitpost ya
İstemem senin 5 taşını nereden kazandın bellide değildir zaten siz sadece ittifak üyelerinize çalışıyorsunuz o sıfatınızda kaybolmasınBerat iyi gözlemlemişsin seni tebrik ediyorum sana oyun başkanından helalinden 5 taş![]()
en başından belliydi zaten prensibimiz neden bu kadar takıldın ki şimdi wşdşwşşwşdlşslwİstemem senin 5 taşını nereden kazandın bellide değildir zaten siz sadece ittifak üyelerinize çalışıyorsunuz o sıfatınızda kaybolmasın