E
Bu vecihi ne ara deniz kuvvetlerine katıldı skjejsjsOfff ne yapagiz sizinle bilmiyorum valla.
Teşekkürler.Mendiller bendeee çokça aldim
Emirhan ve gereksiz konuşmalar başladı. Bütün izleyelimBu vecihi ne ara deniz kuvvetlerine katıldı skjejsjs
Bakıyorum da Kadir bey Haliniz zevkten dört köşe olmuş.Emirhan ve gereksiz konuşmalar başladı. Bütün izleyelim
Ben bir konuşurdumda neyse ortam müsait değilEmirhan ve gereksiz konuşmalar başladı. Bütün izleyelim
Bakacaz1.liğe mi ağlayacağız nerede görülmüş bu ben partilimi sukunete çağırıyroum sen burada tahrik ediyorsun @Emirhan B**
Sizin yaşayamadığınızıNe yaşıyorsunuz siz yaw
Şükür . 1. Grup baskan vekili arda baskan.Bakıyorum da Kadir bey Haliniz zevkten dört köşe olmuş.
Bakacaz
Ben senin yaşayamadığın herşeyi yaşadımSizin yaşayamadığınızı
Konuş dinliyorum. Emirhan safii rüzgar olma. Eseceksen es havalanalimBen bir konuşurdumda neyse ortam müsait değil
Bak konuşur öyle bir sınır ederim ki zamanında da sizin o son adım mı neydi onlarada az yapmadımKonuş dinliyorum. Emirhan safii rüzgar olma. Eseceksen es havalanalim
sen böyle sert konuşursan insanlar nası cevap vermeye cesaret edecek. para verip senden daha güclü bi klavye delikanlısı mı kiralatacaksın bizeBak konuşur öyle bir sınır ederim ki zamanında da sizin o son adım mı neydi onlarada az yapmadım
Ama işte artık yeter sonra ben ban yiyorum
Bak konuşur öyle bir sınır ederim ki zamanında da sizin o son adım mı neydi onlarada az yapmadım
Ama işte artık yeter sonra ben ban yiyorum