Sayın Başkanlarım öncelikle şunu demek isterim ki partinizin yaşadığı iç sorunları fırsat bilip çıkarcılık yaparak size destek olmak yerine Sayın Büşra Gamze başkanım üzerinden ithamlarda bulunup kendisine pay çıkarmaya çalışan şahsiyetlerle ittifak olduğum için özürdiliyor ve bu ittifağı bitirme kararı aldığımı buradan da duyurmak istiyorum. Biz bu yola birlik ve beraberlik diyerek çıktık. Büşra Gamze başkanım her zaman saygı duyduğum ve Saygı gösterdiğim bir başkanımdı. Hepimiz insanız. Her birimizin kusuru hatası olur. Her birimizin bi sabır noktası dayanma noktası vardır. Ben şahsen insanları dinlemeden anlamadan yargılamayı yanlış buluyorum. Sayın yenilikçi demokrasi başkanlarım girmiş olduğunuz bu süreçte hem şahsen hemde parti olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bizler verilen emeğe saygı göstetiyoruz. Yenilikçi demokrasi partisine mensup her bir üye emek verdi. Büşra Gamze başkanımda dahildir buna. Bizler bu emeklerin boşa gitmesini ve partinizin kapanmasını istemeyiz. Dediğimiz gibi önce dostluk sonra dostca rekabet. Saygılarımı sunar iyi akşamlar dilerim.