Çok iyi araştırmışsınAradım araştırdım bir kez daha diyorum bahsi geçen parti hâla aktif ve 91 üyesi var başkan şimdi buyur konuşalım
Ekli dosyayı görüntüle 13196
Çok iyi araştırmışsınAradım araştırdım bir kez daha diyorum bahsi geçen parti hâla aktif ve 91 üyesi var başkan şimdi buyur konuşalım
15 dakika arayla parti üye sayısında değişim oldu biraz sende araştırsan partinin hâla aktif olduğunu görebilirsin sayın başkan ayrıca bence araştırma konusunda konusacak son kişisin malum saygılarımla iyi günler dilerimÇok iyi araştırmışsın
15 dakika arayla parti üye sayısında değişim oldu biraz sende araştırsan partinin hâla aktif olduğunu görebilirsin sayın başkan ayrıca bence araştırma konusunda konusacak son kişisin malum saygılarımla iyi günler dilerim
Yarası olan gocunuyor başkanım eleştirilere açığız tabiki ama bazı başkanlarım gereksiz uzatıyor gibi neyse herkesin görüşünüze saygımız varNe anlatıyonuz be abi gözünüzü sevim be abla
Tecrübesiz de değilsin aslında ama biraz inatçısın galiba bak güzel kardeşim listelerde partinin adının gözükmesi onu aktif yapmıyor seçim ertesi bakarsın durumuna tekrardan selamlarAradım araştırdım bir kez daha diyorum bahsi geçen parti hâla aktif ve 91 üyesi var başkan şimdi buyur konuşalım
Bende şuandan bahsediyorum zaten sonrasını bilemem ayrıca listelerde görünmesinden değil üye sayında olan değişikliklerden aktif olduğunu söylüyorum her neyse belliki kendi açımızdan anlayıp anlaşamayacağız uzatmaya gerek yok saygılarımı sunuyorum.Tecrübesiz de değilsin aslında ama biraz inatçısın galiba bak güzel kardeşim listelerde partinin adının gözükmesi onu aktif yapmıyor seçim ertesi bakarsın durumuna tekrardan selamlar