Ayhancım senden ve adamlarından daha onemlı ıslerım var. sızlere degerlı vakıtımı harcamayacagım. şimdi siz buradan evınıze gidin haydiAdam Soru sormuş sen propaganda diyorsun ve bir olaydan bahsetmiş işin içinde olan bir partiden
Ayhancım senden ve adamlarından daha onemlı ıslerım var. sızlere degerlı vakıtımı harcamayacagım. şimdi siz buradan evınıze gidin haydiAdam Soru sormuş sen propaganda diyorsun ve bir olaydan bahsetmiş işin içinde olan bir partiden
Temiz siyaset yapmayı sizden öğrenecek olsak yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değişirdik.Çok belli değil mi
Daha önce Benimle herhangi bir iletişimin sohbetin dost veya düşmanlığın yoktu karşı adayım diye kendin seçim çalışması yapacağına gelip burda meclisi terkettiğimizi vurguluyosun temiz siyaset yap ki oyları sen al arda başkan seçim çalışmasına başla karşı adaya iftira atıp lekelemeye çalışmayla bu seçimi kazanamazsın
Temiz siyaset her zaman kazanır
googleden anlamlı sozler arattırıp gelıp burda gereksız konusmalar yapma arda.Temiz siyaset yapmayı sizden öğrenecek olsak yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değişirdik.
İyi günler.
kaç tane yasa tasarısı vermişsin meclisten geçip de kullanıma giren bir tasarın oldu mu ? varsa içeriğini de paylaş burada, altı boş kalmasın lafının.Halk tercihini neye göre yapacak?
Herkes için altın ok vaadi ile meclisi terk edenleri mi yoksa oyunun gelişimi ve değişimi için mecliste tasarı verenleri mi
@Arda Ulaş ATEŞ at kardeşim görsün arkadaş seni tanımıyor.kaç tane yasa tasarısı vermişsin meclisten geçip de kullanıma giren bir tasarın oldu mu ? varsa içeriğini de paylaş burada, altı boş kalmasın lafının.
Sen de hayatında biraz araştırma yapsaydın da burada böyle anlamsız cevaplar vermeseydin.googleden anlamlı sozler arattırıp gelıp burda gereksız konusmalar yapma arda.
26 Numaralı Yasamıza Bakabilirsin.kaç tane yasa tasarısı vermişsin meclisten geçip de kullanıma giren bir tasarın oldu mu ? varsa içeriğini de paylaş burada, altı boş kalmasın lafının.
Çok gereksiz konuşmalar yapıp vaktinizi harciyorsun halaSen de hayatında biraz araştırma yapsaydın da burada böyle anlamsız cevaplar vermeseydin.
kaç tane yasa tasarısı vermişsin meclisten geçip de kullanıma giren bir tasarın oldu mu ? varsa içeriğini de paylaş burada, altı boş kalmasın lafının.
Meclisi incele diyeceğim de gerçi siz orayı terk etmekten başka bir şey yapmadığınız için benim parlemento içi hareketlerimi görmemeniz çok normaldir.kaç tane yasa tasarısı vermişsin meclisten geçip de kullanıma giren bir tasarın oldu mu ? varsa içeriğini de paylaş burada, altı boş kalmasın lafının.
Haklısın ben algı diye yorumladımAlgı sana göre algı olabilir ona birşey demiyorum ama algı Olmamış birşeymiş gibide yansıtıla bilir şimdi olmuş birşey var ortada Yapılmış iyi yada kötü bu dile getirilince algımı oluyor İftira atmakta bir algıdır. mesela herkese göre algıyı yorumlamak farklıdır.
İftira değil sadece gerçeklerÇok belli değil mi
Daha önce Benimle herhangi bir iletişimin sohbetin dost veya düşmanlığın yoktu karşı adayım diye kendin seçim çalışması yapacağına gelip burda meclisi terkettiğimizi vurguluyosun temiz siyaset yap ki oyları sen al arda başkan seçim çalışmasına başla karşı adaya iftira atıp lekelemeye çalışmayla bu seçimi kazanamazsın
Temiz siyaset her zaman kazanır
Arda Başkan ne anlatıyosun ne yaşıyosun hiç bilmiyorum benim hakkımda kimden nasıl bigli alıyorsan doğru bilgi al ki karşımda dik dur birdaha da bana böyle iftira atmaya kalkma bu sözü sana söyletenler karşıma gelip yüzleşsin yoksa seninle işim bitti kaile bile almam seni yönlendirenlerle konuşalımTemiz siyaset yapmayı sizden öğrenecek olsak yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değişirdik.
İyi günler.
eline sağlık bir tane tasarı geçirmeyi başarmışsın.Meclisi incele diyeceğim de gerçi siz orayı terk etmekten başka bir şey yapmadığınız için benim parlemento içi hareketlerimi görmemeniz çok normaldir.
O zaman söylediği zaman geçmişi karıştırma demiceksin. Siyaset bu Tabikide yarın birgün her zaman önüne çıkar yaptığın hareketler. Neyse Başkanın konusunu daha fazla 2li diyaloğa çevirmeyelim sonuçta adaylık acıklaması Doğru olmaz burda bu konun 2li tartışmaya dönmesi.
Sen geçirebildin mieline sağlık bir tane tasarı geçirmeyi başarmışsın.
Bizde adamcılık yoktur sizin gibi değiliz herkes bir birey bu nasıl bir Uslup ya yediğiniz cezalardan hala akıllanmıcaksınız dimiAyhancım senden ve adamlarından daha onemlı ıslerım var. sızlere degerlı vakıtımı harcamayacagım. şimdi siz buradan evınıze gidin haydi
Hani oyun için ne yaptınız diyorsunuz ya biz ardayla gece gündüz bu yasarılar için konuştuk geçsin geçmesin önemli değil emek verdik 1 tanesini geçirdik. buyrun sizde bir tasarı verin birde sizi görelim biz bukadar yapabildik en azından 1 tane geçirdik siz kaç tane geçirmiştiniz ?eline sağlık bir tane tasarı geçirmeyi başarmışsın.
Siz ilk önce üslubunuzu düzeltin bide aday olacaksınız bu üslupla mı mecliste görev yapacaksınızAyhancım senden ve adamlarından daha onemlı ıslerım var. sızlere degerlı vakıtımı harcamayacagım. şimdi siz buradan evınıze gidin haydi