F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
Hakaret var ise raporlarsın incelenir ayhan başkan, değilse de gelir özür dilersin affederimSizin Hakaretten başka bir bildiğiniz yokmu ?
Hakaret var ise raporlarsın incelenir ayhan başkan, değilse de gelir özür dilersin affederimSizin Hakaretten başka bir bildiğiniz yokmu ?
O zaman sizde mv konusunu açmayin her kes oyunu kullandi gecersiz oylar alindi manasiz yere konunu açmisiniz sizdeSistem izin vermemişti yöneticim. Saatlere de dikkat ederseniz destek ekibi ile görüşerek bu yolu çizdik zaten.
Amaç farklı olunca böyle gereksiz konular açılabiliyor. Halbuki bana sorsalar nasıl oluyor bu iş diye açıklamasını zaten yapardım.
Arkadaşların adına çalınan vaktiniz için özür dilerim
Tabi sonra ne yapalım başkanım? Bizim için planlarınız nelerdir? Maşa olarak önerilerinizi dinliyorum.O zaman sizde mv konusunu açmayin her kes oyunu kullandi gecersiz oylar alindi manasiz yere konunu açmisiniz sizde
Başkanım delilleriniz varsa paylaşırmısınız bizimleKonuştu 1 lvl adamları oy kullandırıp partiden atan millete oy kullanması için para teklifi eden parti yönetimi mensubu
Konu kilit.Sistem izin vermemişti yöneticim. Saatlere de dikkat ederseniz destek ekibi ile görüşerek bu yolu çizdik zaten.
Amaç farklı olunca böyle gereksiz konular açılabiliyor. Halbuki bana sorsalar nasıl oluyor bu iş diye açıklamasını zaten yapardım.
Arkadaşların adına çalınan vaktiniz için özür dilerim