Ulaş Medya | Reddedilen Milletvekili Ataması (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ULAŞ MEDYA

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Saygıdeğer ULAŞ MEDYA okurları merhaba.

Ben muhabiriniz Mehmet CENGİZ

Ekonomi Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında

Meclis Başkanı TOMRİS Hanım Bursa şehri milletvekili koltuğunu İşçi ve Emekçi Parti Üyesi Müslüm Ateş Atanmıştı.

Ekonomi Bakanlığı O İsmin Atamasının Reddedildiğini Kamuoyuna Duyurdu.

Mehmet CENGİZ
ULAŞ MEDYA
IMG_3249.png

Müslüm Ates

🇹🇷 İşçi Ve Emekçi Partisi🇹🇷
Vatandaş
Doğal olarak kabul edilmesini bekliyormuyduk nasıl olsa partiyi kullanıp bakanlık MV alıp ondan sonra yol alıp zarar vermeye başlıyorlar bunu oyun yöneticileri nasıl gormuyor şaşırıyorum

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Bir bakanın kendi hür iradesi ile değil başkalarının sözünü dinleyerek nasıl red ettiğini görüyoruz bugün 😅

Müslüm Ates

Vatandaş
Nasıl bir siyaset anlayışı sizin siyaset anlayışı ile bizim ki çok farklı

Müslüm Ates

Vatandaş
Hak hukuk neyse ona göre partiye düşman diye orda ki herkese düşman olunmaz 😉

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
sabaha kadar reddet seni takan yok :)
Evet bu atama Ekonomi bakanımızın bilgisi dahili olmadığını kanıtlamaktadır.Yaptığınız açıklama bunu sonuna kadar açıklamaktadır.Ekonomi bakanımız hayır diyorsa o atamanın gerçekleşmesi mümkün değildir.Kurallar ve işleyiş içerisinde bahsettiğiniz gibi ‘takmak’ veya ‘takmamak’ size kalmıştır bu hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
ne diyecek kardeşim ? gerçek siyasette herkesin atadığı kişiyi takan varmı veyahut izin mi alınıyorda ben bilmiyorum :D ? yada ben sizi takmak zorundamıyım alpaslan abin sana hiçbişe öğretememiş demek zamanında :)
Çok şey öğretti merak etme sen.Siz iyi üçlü oldunuz Kaan abicim demişti zamanında bu mesajımı kurta ilet diye sizin dostluğun fenasalmış hee☺️☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...