LeblebisineÇamur attığım biri varsa ve asılsız bir konuda biriniz suçlamışsam, kanıtla istifa edeyim. Kanıtlayamazsan, ne koyuyorsun ortaya?
LeblebisineÇamur attığım biri varsa ve asılsız bir konuda biriniz suçlamışsam, kanıtla istifa edeyim. Kanıtlayamazsan, ne koyuyorsun ortaya?
Tamam sende ağlama ortada kalmışsın sanada bir tane mv benden
Seni mi kıracağızSadece Ekonomi Bakanımızın taraflı olduğunu düşünüyorsanız atamaları birde altın oktan yapın tarafsızsınız ya
Hahajaj Allah razı olsun yaTamam sende ağlama ortada kalmışsın sanada bir tane mv benden
Unuttum istifa edeceğin bir görevin yokLeblebisine
🫣Unuttum istifa edeceğin bir görevin yok
Leblebilerim var! 12 adet beyaz leblebiUnuttum istifa edeceğin bir görevin yok
Ne demek muhtaç olana yardım ediyorum işte ah benim yufka yüreğim ne gerek var bu kadar uğraşaHahajaj Allah razı olsun ya
30 tane fasulyeden iyidirLeblebilerim var! 12 adet beyaz leblebi
Fakir fukara babasının MaaşallahNe demek muhtaç olana yardım ediyorum işte ah benim yufka yüreğim ne gerek var bu kadar uğraşa
Abi büyüdüğün hala çocuklara yardım ediyorsun ben senden razıyımNe demek muhtaç olana yardım ediyorum işte ah benim yufka yüreğim ne gerek var bu kadar uğraşa
yeterince prim verdik sana yetmedi miFakir fukara babasının Maaşallah
Parti başkanın bakamıyor napalım bizde sahip çıkıyoruzFakir fukara babasının Maaşallah
Siz kimsiniz ki birilerine prim vereceksenizyeterince prim verdik sana yetmedi
Ne düşürdünüz kendinizi be arkadaş ya. Altı üstü 4 tane vekil atattıramadınız cello mello ya sardınızParti başkanın bakamıyor napalım bizde sahip çıkıyoruz
repSiz kimsiniz ki birilerine prim verecekseniz
Siz kimsiniz ki birilerine prim verecekseniz
Oyun Başkanlığı Seçiminde Kimin Kimi Düşürdüğünü Çok İyi GördükNe düşürdünüz kendinizi be arkadaş ya. Altı üstü 4 tane vekil atattıramadınız cello mello ya sardınız
yo biz o vekilleri alırız da sen burada olur musun bilmemNe düşürdünüz kendinizi be arkadaş ya. Altı üstü 4 tane vekil atattıramadınız cello mello ya sardınız
Sizin primler kalitesiz. Sizden prim almicam başka primcilere bakmak istiyorum