Bozkurt Harekat kamuoyu açıklaması (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Buğra Kemer
  • Başlangıç tarihi
B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Meclisi çalıştırmama ve eylem kararı alacak olan sizsiniz ama. Meclis başkanı ne sebeple ve hangi ilişkilerini kullanarak o isme karar verdi? Neden ekonomi bakanına o isimler ve gerekçeleri hakkında bilgi vermedi? Madem kamuoyunu aydınlatıyorsunuz,sayın başkan bu sorulara da cevap versin
Sen de sadece kaos için oynuyorsun onu anladım.

Sen de biraz kendini oyuna adapte et kimin kimle nasıl bir ilişkisi var, nasıl hareket ediyorlar, nereden iletişim kuruyorlar ve nasıl hareket ediyorlar öğrenirsin.

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Sen de sadece kaos için oynuyorsun onu anladım.

Sen de biraz kendini oyuna adapte et kimin kimle nasıl bir ilişkisi var, nasıl hareket ediyorlar, nereden iletişim kuruyorlar ve nasıl hareket ediyorlar öğrenirsin.
Kimin kiminle ne iletişimi olduğu beni alakadar etmiyor. Kamuoyunu aydınlatıyorsanız karşı tarafı itham etmeden aydınlatın. Ekonomi bakanı sizin arkadaşınızın stepnesi mi?

B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Kimin kiminle ne iletişimi olduğu beni alakadar etmiyor. Kamuoyunu aydınlatıyorsanız karşı tarafı itham etmeden aydınlatın. Ekonomi bakanı sizin arkadaşınızın stepnesi mi?
Sorularına cevap istedin ben de sana makul cevabı verdim, şuan kendinle çelişiyorsun, daha fazla çelişme bence. İyi oyunlar..

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Sorularına cevap istedin ben de sana makul cevabı verdim, şuan kendinle çelişiyorsun, daha fazla çelişme bence. İyi oyunlar..
Sorduğum soruda ki iletişimin ne olduğunu anlayabileceğinizi düşündüm ama ne yazık ki yanlış düşünmüşüm. Sorduğum soruların cevabı gayet açık ama sizler de o cesaret var 😂

B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Sorduğum soruda ki iletişimin ne olduğunu anlayabileceğinizi düşündüm ama ne yazık ki yanlış düşünmüşüm. Sorduğum soruların cevabı gayet açık ama sizler de o cesaret var 😂
İthamlarınla kaosa sürüklemeye çalışıyorsun, bu şekilde devam et belki bir gün cevap alabilirsin.

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Sadece Ekonomi Bakanımızın taraflı olduğunu düşünüyorsanız atamaları birde altın oktan yapın tarafsızsınız ya

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Var var çamur at izi kalsın cesareti var sizde
Hiç bir zaman kimseye çamur atmadık, kimseye haksız yere bir tepki koymadık, hic bir zaman kaos'dan beslenmedik, bazıları gibide kendi partimizin üyelerinin arkasından sallamadık , melihcim rahat ol bizde'ki cesaret sana ağır basar.