İvep'im de İvep'im ( Küçük fontlu vallahi bak) (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera

Ziyaretçi
Selamssss tekrar merhaba

İki saattir paylaşımda neden oyun baskanı yapmak istediğimizi söyledin diye linç yiyorum. Ahmet 3 gün yemek yememi yasakladı ama olsun genede ben seçilmem seçerim..

Rüyama laf atana ben artık gül bile atmam mezarına...

OIG.DLlDUbpWwPX.jpg

Şu yere doğru eğilen Kurt..

Unutmayın ki kurt kışı atlatır da noodleyi unutmaz...
Unutmayın ki görünen köy uzakta değildir..
Unutmayın ki her arının sütü içilmez..
Ve unutmayın ki bize hiçbirşey olmaz.. 💅

Not : O niye öyle eğildi bende anlamadım sksllsls Yapay zeka bile asaletimi görünce devrildi sksls 👸👸

S

Sera

Ziyaretçi
Yine ivep yine Anlamsız bir paylaşım. Yine safii rüzgarlık yine laf kalabalığı.
Yine Kadir yine İvepten prim kasma çabası. Yine safi lüzumsuzluk.

Yine den sonra virgül koyulur ve A büyük başlamaz türkçe derside verdim bak hem cevap alıp prim kastın hem türkçe öğrendin senin için karlı bir gece oldu keyifli Kadircimm

S

Sera

Ziyaretçi
İroni olsun diye kendim nokta koydum zorlanırsın diye belirtmek istedim öpüyorum küçüklerimin gözlerinden ☺️

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Şımarık seraaa...
Senin bu şımarık hareketlerinin nedeni ergenliğe yeni girmiş olmandır. 🙂 Bunu anlıyor ve senin bu hareketlerini doğal karşılıyorum. Şimdi sen sütünü iç ve yat uykusuz kalmak ergenliğe kötü sonuçlar verirmiş. ✔️👍

S

Sera

Ziyaretçi
Şımarık seraaa...
Senin bu şımarık hareketlerinin nedeni ergenliğe yeni girmiş olmandır. 🙂 Bunu anlıyor ve senin bu hareketlerini doğal karşılıyorum. Şimdi sen sütünü iç ve yat uykusuz kalmak ergenliğe kötü sonuçlar verirmiş. ✔️👍
Cevap vericek mantığım yok nerden vursam hımm.. Yaşından sallıyım... Güzel taktik be ama cidden çok banel çok klişe yok mu daha mantıksal saldırı yöntemlerin.. Kaoscu birine yakıştıramadım. Otur sıfır

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Cevap vericek mantığım yok nerden vursam hımm.. Yaşından sallıyım... Güzel taktik be ama cidden çok banel çok klişe yok mu daha mantıksal saldırı yöntemlerin.. Kaoscu birine yakıştıramadım. Otur sıfır
Bu cevabın beni tatmin etmediği gibi anlamsız hareketlerine bir yenisini daha eklemiş oldun.🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...