İvep'im de İvep'im ( Küçük fontlu vallahi bak) (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KadirBey.

Ziyaretçi
Ben ciddi olmam tatlım benim ciddi olmam için karşımdakinin seviyesinin yüksek olması lazım easy modu ciddiye alamıyorum. Çok fazla kıvırıyorsun üzgünüm sana para takıcak kişi ben değilim çok vakit ayırdım iyi geceler diliyorum daha fazla cevap yok sana
Sen ciddi olamazsın zaten sera kişiliğin elvermez buna. istese de yapamazsın. Karşında ki insanıda gereksiz ve anlamsız ifadelerine ekarte edeceğini sanma . Küçülüyorsun iyice.ama farkında değilsin. Ergenlikten çıkman lazım 🙂

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Magarsus düne kadar ayhanla agitle emirhanla bir olmuş bana sallıyordunuz, şimdi değişen ne olduda adamları düşman belirlediniz. Geçmişine bakarak hareket et
niye biriyle bir olayım kardeşim ben tek yetiyorum sana zaten başkalarıyla beraber neden sana sallama gereği duyayım :D düne kadar onlarlaysa bugün bunlarlaysa yarın başkalarıylaysa demekki sen yanlış birisin bi bak aynaya bunuda ben mi söyleyim bu yaştan sonra sana :)

K

KadirBey.

Ziyaretçi
niye biriyle bir olayım kardeşim ben tek yetiyorum sana zaten başkalarıyla beraber neden sana sallama gereği duyayım :D düne kadar onlarlaysa bugün bunlarlaysa yarın başkalarıylaysa demekki sen yanlış birisin bi bak aynaya bunuda ben mi söyleyim bu yaştan sonra sana :)
Ben kimseyle değilim karşim. Teke tek geliceksen herzaman varım. Birilerinin arkasında gelme ama. Şuan ki durum özeti gibi. Yine ivepin arkasında geliyorsun 🙂 nasıl olcak bu iş anlat

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Ben kimseyle değilim karşim. Teke tek geliceksen herzaman varım. Birilerinin arkasında gelme ama. Şuan ki durum özeti gibi. Yine ivepin arkasında geliyorsun 🙂 nasıl olcak bu iş anlat
tekte geldik ban yiyip gittiniz sürekli kardeşim zevki falan kalmadı insanlara yanlışı doğruyu gösteriyoruz işte bu şekilde sen ne anlarsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...