Adaylar Arası Sohbet Muhabbet🙏 (16 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Hezârfen
  • Başlangıç tarihi

Mamii35

ALTIN OK 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
Adamı uyar sana beni zan altında bırakacağına düzgünce konuşuluyorken karismadim
Kimse senin kadar sert konuşmadı burası bir oyun siyasi bir oyun tabikide bir birleriyle dalaşacaklar ama sen ağır konuşuyorsun nerede ne söyliyeceğini bilmiyorsan muhalefet olma

K

KURT 77

Ziyaretçi
Kimse senin kadar sert konuşmadı burası bir oyun siyasi bir oyun tabikide bir birleriyle dalaşacaklar ama sen ağır konuşuyorsun nerede ne söyliyeceğini bilmiyorsan muhalefet olma
Bir tarafsız bak kardeşim şuan yanında olduğun adamlar bunun başlangıcı zaten biz kimin bir değerine burda laf atmışız karşı taraftan bir şey gelmeden duygu sömürü yapmaya çalışma raporla geç duygu sömürüsü yapınca fazla ceza almam bir raporlar inceleniyor buda bir bilgi olsun sana

Mamii35

ALTIN OK 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir tarafsız bak kardeşim şuan yanında olduğun adamlar bunun başlangıcı zaten biz kimin bir değerine burda laf atmışız karşı taraftan bir şey gelmeden duygu sömürü yapmaya çalışma raporla geç duygu sömürüsü yapınca fazla ceza almam bir raporlar inceleniyor buda bir bilgi olsun sana
Kral ben seni raporlamadım ben kimseyide raporlamam ben anlamam böyle şeylerden yaşın kaç bilmiyorum ama sana sadece bir saygı göstermeye çalıştım sen onuda stratejiye yormussun :))