F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
Seninkiler geldi bir daha gelemezler sana yaptıklarımı söyledim korktular
Sen 4/A sınıfındaydın değil mi?
Seninkiler geldi bir daha gelemezler sana yaptıklarımı söyledim korktular
Adamı uyar sana beni zan altında bırakacağına düzgünce konuşuluyorken karismadimBak bu üstü kapalı konuşmaların varya Ailevi değerleri kattığın bunu bir daha yapma seni uyarıyorum
Fatih harikalar diyarında seri 3 kıyamamSenin öğrenci benim öğretmen olduğum kreşten bahsediyorsan eğer ki,
Yarın anne ve baban da gelsin buraya onlara yaramazlıklarını anlatacağım
Ben öğretmenin Fatih yarın okul da görüşürüz seninleSen 4/A sınıfındaydın değil mi?
Geçen millete şusun busun diyen arkadaştan uyarı geldi çabuk akıllanmışsın aferin mamiiiBak bu üstü kapalı konuşmaların varya Ailevi değerleri kattığın bunu bir daha yapma seni uyarıyorum
Your capacity is not enough to talk to me.Geçen millete şusun busun diyen arkadaştan uyarı geldi çabuk akıllanmışsın aferin mamiii
Türkçeyide öğretirim zamanla sana merak etme herşey yavaş yavaş olurYour capacity is not enough to talk to me.
Kimse senin kadar sert konuşmadı burası bir oyun siyasi bir oyun tabikide bir birleriyle dalaşacaklar ama sen ağır konuşuyorsun nerede ne söyliyeceğini bilmiyorsan muhalefet olmaAdamı uyar sana beni zan altında bırakacağına düzgünce konuşuluyorken karismadim
Kral sen ingilizceyi nasıl Türkçe gördünTürkçeyide öğretirim zamanla sana merak etme herşey yavaş yavaş olur
Ben öğretmenin Fatih yarın okul da görüşürüz seninle
Bir tarafsız bak kardeşim şuan yanında olduğun adamlar bunun başlangıcı zaten biz kimin bir değerine burda laf atmışız karşı taraftan bir şey gelmeden duygu sömürü yapmaya çalışma raporla geç duygu sömürüsü yapınca fazla ceza almam bir raporlar inceleniyor buda bir bilgi olsun sanaKimse senin kadar sert konuşmadı burası bir oyun siyasi bir oyun tabikide bir birleriyle dalaşacaklar ama sen ağır konuşuyorsun nerede ne söyliyeceğini bilmiyorsan muhalefet olma
Tansiyonun artmadığı seçim mi 🫠 çok sıkıcı olur@Sado55
@GIRIG REİS
@Uaskin
Öncelikle Tekrar Tekrar hepinize Başarılar..
Farkettim çok sessiz geçiyor yine bu seçim tabi ki tansiyonun atması değil niyetim..
Biraz biz hareket katalım istedim...
Umarım Buna Pişman olacak bir durum yaşanmaz..
En az 10 kişi banlanmalıTansiyonun artmadığı seçim mi 🫠 çok sıkıcı olur
Tansiyonun artmadığı seçim mi 🫠 çok sıkıcı olur
Ben artık banlanmıyayım ya beni bir salsınlarEn az 10 kişi banlanmalı
Kral ben seni raporlamadım ben kimseyide raporlamam ben anlamam böyle şeylerden yaşın kaç bilmiyorum ama sana sadece bir saygı göstermeye çalıştım sen onuda stratejiye yormussun )Bir tarafsız bak kardeşim şuan yanında olduğun adamlar bunun başlangıcı zaten biz kimin bir değerine burda laf atmışız karşı taraftan bir şey gelmeden duygu sömürü yapmaya çalışma raporla geç duygu sömürüsü yapınca fazla ceza almam bir raporlar inceleniyor buda bir bilgi olsun sana
Sen yinede iki tarafın konuşmasına bak öyle yorum yapKral ben seni raporlamadım ben kimseyide raporlamam ben anlamam böyle şeylerden yaşın kaç bilmiyorum ama sana sadece bir saygı göstermeye çalıştım sen onuda stratejiye yormussun )
Tamam kral sen beni anladıysan sorun yok zatenSen yinede iki tarafın konuşmasına bak öyle yorum yap
Bu aralar karanfil dağıtıyorsun hayrolaBen artık banlanmıyayım ya beni bir salsınlar
Ya bak kurt her taşın altından sen çıkıyorsun neden uslanmadın sen karşim.Sen yinede iki tarafın konuşmasına bak öyle yorum yap