Vallaha öyle ağzına sağlıkHaklisin kardesim oyunda sifir etkisi olup katki yapmayip tartisma yaratan insanlar mevcut
Zaten oyun oynadıkları yok kral ben 3 hafta oldu oyuna başlıyalı bütün sıralamalarda ilk 10 dayım adamlar halen 1 levelKatılıyorum, ilgi çekme amaçlı olduğunu düşünüyorum
Demi abi demiBu oyun nelere kadir
Anca boş boş post açıp birilerine sallamak goy goy yapmak oyunda da sıfır mücadeleSon 2 gündür forum da siyaset ten daha çok aşk maşk hikayeleri anlatılıyor. Bundan rahatsız olan tek benmiyim
Anca boş boş post açıp birilerine sallamak goy goy yapmak oyunda da sıfır mücadele
Siz eklemiş oldunuz başkanım ben çok mimliyimAyrıca oyunla ilgili konu paylaşım paylaştıgımda yönetim paylaşmıyor onu da unutmayalım
Ne demek istediğinizi biraz daha açar mısınızAyrıca oyunla ilgili konu paylaşım paylaştıgımda yönetim paylaşmıyor onu da unutmayalım
@murat_trkmn reis yapma öyle bir hata bakNe demek istediğinizi biraz daha açar mısınız
Cidden bende anlamadım ne demek istediğini@murat_trkmn reis yapma öyle bir hata bak
Reis çok açıklama yapma cesaret edip banlanırsın demek istedimCidden bende anlamadım ne demek istediğini
Şu söylemlerinizden vazgeçin bu ciddi anlamda son uyarımızReis çok açıklama yapma cesaret edip banlanırsın demek istedim
Gene ne söyledik uyarı aldık sizinle ilgili birşey söylemedim ben arkadaşıma yazdım hayır isterseniz birde yazacağım mesajıda size sorup yazıyım karşınızda çocuk var gibi davranmayı bıraksanızmı acaba artıkŞu söylemlerinizden vazgeçin bu ciddi anlamda son uyarımız
Senin yazdığını demiyorum başkanımReis çok açıklama yapma cesaret edip banlanırsın demek istedim