Zafer İttifakı Adayı - Sado55 (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Alikeremonline
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Geçen seçim desteklediginiz başkan bitiremedi sado başkan mı bitirecek 😂😂
Kimden bahsettiğinizi düşündüm uzun sürmedi..

Davul dan zurna olur mu?
Olmazzz
Davul sonuçta güüm güm duygulu ses beklememek lazım malum içi boş 😂😂😂
Evet loserboys yaşadıklarınızın farkındayım.
Kolay şeyler değil hazmedememe sorunları yaşıyorsunuz.
Ama sakin olun bakın geçip gitti rahatça nefes alın nefes verin 2 gününüz var bu imkanı size veriyoruz.
2 günün sonunda zaten sonuç belli kazanan yine ZAFER olacak.

Mamii35

ALTIN OK 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
Evet loserboys yaşadıklarınızın farkındayım.
Kolay şeyler değil hazmedememe sorunları yaşıyorsunuz.
Ama sakin olun bakın geçip gitti rahatça nefes alın nefes verin 2 gününüz var bu imkanı size veriyoruz.
2 günün sonunda zaten sonuç belli kazanan yine ZAFER olacak.
Loser boys birbirinden ayrı olarak yazılıyor. Türkçe iki kelimeyi bir araya getirdin de İngilizce kaldı. Kaan be seni bu şekilde ciddiye alamıyorum küpelerini çıkarttığın zaman konuşalım :))

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Loser boys birbirinden ayrı olarak yazılıyor. Türkçe iki kelimeyi bir araya getirdin de İngilizce kaldı. Kaan be seni bu şekilde ciddiye alamıyorum küpelerini çıkarttığın zaman konuşalım :))
Nasıl yazılacağına ben karar veririm loserboy 😃
Oyuna şafağın yetmedi şimdide dış görünüşle mi yargılıyorsun?
Benle konuşabilecek seviyede bir oyuncu değilsin yerlerde geziniyor oyun kariyerin ama dilersen mikrofonuma konuşabilirsin yere yakın tutarım 😃
🎤 Buyur @Mamii35 ağlamaya burdan devam edebilirsin.

Mamii35

ALTIN OK 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
Nasıl yazılacağına ben karar veririm loserboy 😃
Oyuna şafağın yetmedi şimdide dış görünüşle mi yargılıyorsun?
Benle konuşabilecek seviyede bir oyuncu değilsin yerlerde geziniyor oyun kariyerin ama dilersen mikrofonuma konuşabilirsin yere yakın tutarım 😃
🎤 Buyur @Mamii35 ağlamaya burdan devam edebilirsin.
Biz senden şüpheliyiz kardeşim vallaha 3. Haftamda oyunda bütün sıralamalarda varım aksine sizin partinizdeki oyuncular bana yazıp nasıl geliştiğimi soruyor ss atmak isterdim ama herkesi senin gibi 🤏 görmüyorum :) Bence şimdi sen 🎤 istediğin gibi istediğin yerden konuş 🤌🤌🤌

Ekli dosyalar

• IMG_1232.png
    IMG_1232.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 25
F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Biz senden şüpheliyiz kardeşim vallaha 3. Haftamda oyunda bütün sıralamalarda varım aksine sizin partinizdeki oyuncular bana yazıp nasıl geliştiğimi soruyor ss atmak isterdim ama herkesi senin gibi 🤏 görmüyorum :) Bence şimdi sen 🎤 istediğin gibi istediğin yerden konuş 🤌🤌🤌

Mami kral gizli hayranlık duymayı sever bu arkadaş yoksa abileri kızıyor ona 🤣
Bozma oyuncağını üzülmesin 👏👏

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Manipülasyon : İnsanları kendi yararları için kullanmak demek ya sen anlamını bilmediğin şeyler söylüyorsun yada aylardır manipüle edildiğinizin farkında değilsin 😂
Manipülasyon sadece sizin partinize özel diye biliyorum ben ama yinede sen bilirsin yapabildiğin tek şey de o Loser'lik desen var getirin altınokumu şov yAbCak 😀

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Öncelikle Loserboy bunun sürekliliği önemli olan oyunumuz 1 dönemden oluşmuyor ve insanları küçük gördüğüm yok seni küçük görüyorum ve senin gibi tiplemeleri çünkü hepiniz birer birer silinip gideceksiniz…
Mami kral gizli hayranlık duymayı sever bu arkadaş yoksa abileri kızıyor ona 🤣
Bozma oyuncağını üzülmesin 👏👏
Fatih kaç gündür bende seni arıyordum mağlubiyetinden sonra göremedim merak ettim seni iyisin demi bir sıkıntı yok 😃

Öncelikle Sado kardeşim ve Bozkurt Harekat partisinden özür dilerim konunuzun altında bu şahıslarla muhattap olduğum için 🌹
Bu şahıslara daha fazla konuşmaya gerek duymuyorum.

#ZAFERKAZANACAK
#SADOBAŞKANOLACAK

diyerek kendi açımdan yazmayı bırakıyorum.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...