Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim.
Sadoya darbe yapamamDarbe mi yapacaksın
Teşekkür ederim başkanımHayırlı olsun şimdiden
Geçen seçim desteklediginiz başkan bitiremedi sado başkan mı bitireceksado geliyor sorunlar bitiyor
1 den 10 a kadar say desen 9 dan sonra kaç geliyor du derler ama işte herkes eşit sayılıyor malesefGeçen seçim desteklediginiz başkan bitiremedi sado başkan mı bitirecek
Geçen seçim desteklediginiz başkan bitiremedi sado başkan mı bitirecek
1 den 10 a kadar say desen 9 dan sonra kaç geliyor du derler ama işte herkes eşit sayılıyor malesef
Davul sonuçta güüm güm duygulu ses beklememek lazım malum içi boşKimden bahsettiğinizi düşündüm uzun sürmedi..
Davul dan zurna olur mu?
Olmazzz
Geçen seçim desteklediginiz başkan bitiremedi sado başkan mı bitirecek
Kimden bahsettiğinizi düşündüm uzun sürmedi..
Davul dan zurna olur mu?
Olmazzz
Evet loserboys yaşadıklarınızın farkındayım.Davul sonuçta güüm güm duygulu ses beklememek lazım malum içi boş
Loser boys birbirinden ayrı olarak yazılıyor. Türkçe iki kelimeyi bir araya getirdin de İngilizce kaldı. Kaan be seni bu şekilde ciddiye alamıyorum küpelerini çıkarttığın zaman konuşalım )Evet loserboys yaşadıklarınızın farkındayım.
Kolay şeyler değil hazmedememe sorunları yaşıyorsunuz.
Ama sakin olun bakın geçip gitti rahatça nefes alın nefes verin 2 gününüz var bu imkanı size veriyoruz.
2 günün sonunda zaten sonuç belli kazanan yine ZAFER olacak.
Nasıl yazılacağına ben karar veririm loserboyLoser boys birbirinden ayrı olarak yazılıyor. Türkçe iki kelimeyi bir araya getirdin de İngilizce kaldı. Kaan be seni bu şekilde ciddiye alamıyorum küpelerini çıkarttığın zaman konuşalım )
Yalan vaad'ler ile insanları manüpile etmeye çalışmıyoruz en azından1 den 10 a kadar say desen 9 dan sonra kaç geliyor du derler ama işte herkes eşit sayılıyor malesef
Biz senden şüpheliyiz kardeşim vallaha 3. Haftamda oyunda bütün sıralamalarda varım aksine sizin partinizdeki oyuncular bana yazıp nasıl geliştiğimi soruyor ss atmak isterdim ama herkesi senin gibi görmüyorum Bence şimdi sen istediğin gibi istediğin yerden konuşNasıl yazılacağına ben karar veririm loserboy
Oyuna şafağın yetmedi şimdide dış görünüşle mi yargılıyorsun?
Benle konuşabilecek seviyede bir oyuncu değilsin yerlerde geziniyor oyun kariyerin ama dilersen mikrofonuma konuşabilirsin yere yakın tutarım
Buyur @Mamii35 ağlamaya burdan devam edebilirsin.
Biz senden şüpheliyiz kardeşim vallaha 3. Haftamda oyunda bütün sıralamalarda varım aksine sizin partinizdeki oyuncular bana yazıp nasıl geliştiğimi soruyor ss atmak isterdim ama herkesi senin gibi görmüyorum Bence şimdi sen istediğin gibi istediğin yerden konuş
Manipülasyon : İnsanları kendi yararları için kullanmak demek ya sen anlamını bilmediğin şeyler söylüyorsun yada aylardır manipüle edildiğinizin farkında değilsinYalan vaad'ler ile insanları manüpile etmeye çalışmıyoruz en azından
Biz sizin konunuzun altında tartışmaya girmedik rıcamız tartışmayı başka konular altında yapmanızMami kral gizli hayranlık duymayı sever bu arkadaş yoksa abileri kızıyor ona
Bozma oyuncağını üzülmesin
Manipülasyon sadece sizin partinize özel diye biliyorum ben ama yinede sen bilirsin yapabildiğin tek şey de o Loser'lik desen var getirin altınokumu şov yAbCakManipülasyon : İnsanları kendi yararları için kullanmak demek ya sen anlamını bilmediğin şeyler söylüyorsun yada aylardır manipüle edildiğinizin farkında değilsin
Öncelikle Loserboy bunun sürekliliği önemli olan oyunumuz 1 dönemden oluşmuyor ve insanları küçük gördüğüm yok seni küçük görüyorum ve senin gibi tiplemeleri çünkü hepiniz birer birer silinip gideceksiniz…Biz senden şüpheliyiz kardeşim vallaha 3. Haftamda oyunda bütün sıralamalarda varım aksine sizin partinizdeki oyuncular bana yazıp nasıl geliştiğimi soruyor ss atmak isterdim ama herkesi senin gibi görmüyorum Bence şimdi sen istediğin gibi istediğin yerden konuş
Fatih kaç gündür bende seni arıyordum mağlubiyetinden sonra göremedim merak ettim seni iyisin demi bir sıkıntı yokMami kral gizli hayranlık duymayı sever bu arkadaş yoksa abileri kızıyor ona
Bozma oyuncağını üzülmesin