Tamam ama lütfen sen Türkçe konuş onuda başaramıyorsun zatenDers 1 - İngilizce konuş cool gözük ama böyle hiç cool gözükmüyorsun unutma
Tamam ama lütfen sen Türkçe konuş onuda başaramıyorsun zatenDers 1 - İngilizce konuş cool gözük ama böyle hiç cool gözükmüyorsun unutma
Aynen aynenTamam ama lütfen sen Türkçe konuş onuda başaramıyorsun zaten
Muharremcim Bıdı Bıdı YapmaTamam ama lütfen sen Türkçe konuş onuda başaramıyorsun zaten
O işler öyle sosyal medya mecralarından takip atmakla olmuyor kardeşim benim noldu iki laf söyledik yetişemediniz bi çıldırdınız flan neden bu kadar yükseldinizMuharremcim Bıdı Bıdı Yapma
Sana 2999794749 kere söyledim siz bütün partinizide toplasanız benim ile uğraşamazsınız seviye farkı yaniMuharremcim Bıdı Bıdı Yapma
sosyal medya mecralarının hiç birini kullanmadığım için üstüme alınmıyorum hiçteO işler öyle sosyal medya mecralarından takip atmakla olmuyor kardeşim benim noldu iki laf söyledik yetişemediniz bi çıldırdınız flan neden bu kadar yükseldiniz
komik şey seniSana 2999794749 kere söyledim siz bütün partinizide toplasanız benim ile uğraşamazsınız seviye farkı yani
Nedense bana takip atıp isteği iptal eden arkadaşı sende takip ediyorsun zihin fukara olunca akıl ukala olurmuşsosyal medya mecralarının hiç birini kullanmadığım için üstüme alınmıyorum hiçte
Bakıyorumda herkesi stalklamışsınNedense bana takip atıp isteği iptal eden arkadaşı sende takip ediyorsun zihin fukara olunca akıl ukala olurmuş
Yok ya bunlar böyle kapasitesi yetmeyince instagramdan flan eklemişler hayranım olmaya heves etmişlerBakıyorumda herkesi stalklamışsın
Senin eklediklerinden görmüş olabilirlerYok ya bunlar böyle kapasitesi yetmeyince instagramdan flan eklemişler hayranım olmaya heves etmişler
Aniden izin aldın demek sonunda forumda konuşuyorsunEvet loserboys yaşadıklarınızın farkındayım.
Kolay şeyler değil hazmedememe sorunları yaşıyorsunuz.
Ama sakin olun bakın geçip gitti rahatça nefes alın nefes verin 2 gününüz var bu imkanı size veriyoruz.
2 günün sonunda zaten sonuç belli kazanan yine ZAFER olacak.
Vallaha ben senin kastettiğin vatandaşa arabamı yıkatmam siz vatandaşa yakıştırıyorsanız oda sizin çapınızSenin eklediklerinden görmüş olabilirler
Hangi eklediğini sayayımki kaç kişiydi hatırlamıyorumVallaha ben senin kastettiğin vatandaşa arabamı yıkatmam siz vatandaşa yakıştırıyorsanız oda sizin çapınız
Çok şükür 1 kişiydi onunda açıklamasını yaptık zaten konu olduğunda gelip birşey demediysen konu bittikten sonrada masaya meze yapmıyacaksın arkadaşınıHangi eklediğini sayayımki kaç kişiydi hatırlamıyorum
Bunlar gerçekleri görmedikleri gibi 1 kişiyi de birden fazla sanıyorlarÇok şükür 1 kişiydi onunda açıklamasını yaptık zaten konu olduğunda gelip birşey demediysen konu bittikten sonrada masaya meze yapmıyacaksın arkadaşını
Sokakkurtları vardı onlarda gitti sen geç kaldın kralBunlar gerçekleri görmedikleri gibi 1 kişiyi de birden fazla sanıyorlar
Tek yaptığın hakaret başka bir şey yok. Amacın sadece bizleri kışkırtmakSokakkurtları vardı onlarda gitti sen geç kaldın kral
Cevap hadi vermiyorum bende anlamadım ne olduğunuDaha başkan seçilmeden çıldırttın çocukları @Sado55