Zafer İttifakı Adayı - Sado55 (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Alikeremonline
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J

Juvanes*

Ziyaretçi
XXXXXXXXX- - kere söyledim sana karıştırma şunları diye 😂

@Mamii35

Alıntı yapılan mesaj, yönetici tarafından KVKK kapsamında düzenlenmiştir.

KVKK ihlali sebebiyle, ilgili üye; forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmış ve itiraz yolu kapalıdır.

İlgili üye oyuna devam edebilir, foruma girişi yasaklanmıştır.

Keyifli forumlar dileriz.

M

mirfewiron

Ziyaretçi
@Mamii35

KVKK ihlali sebebiyle, ilgili üye; forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmış ve itiraz yolu kapalıdır.

Oyuncunun bilgileri alıntılarda gözükmeye devam ediyor
Ve bir aynı minvalde masajı daha var oradaki oyuncunun özel bilgisi de gözükmeye devam ediyor
Bu şahsın sadece forum banı alması da bizim güvenliğimizi tehdit etmeye devam ediyor

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
@Mamii35

Özelden Ana Bacı Olarak Hala Sövülüyor Kimlik Bilglerim Burada Deşifre Ediliyor Ve Hala Oynamaya Devammı Edicek Birde
En Yasal Hakkım Olarak Kişisel Verilerim Korunmadığı Gerekçesiyle Herkesten Şikayetçi Oluyorum İyi Forumlar.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Oyuncunun bilgileri alıntılarda gözükmeye devam ediyor
Ve bir aynı minvalde masajı daha var oradaki oyuncunun özel bilgisi de gözükmeye devam ediyor
Bu şahsın sadece forum banı alması da bizim güvenliğimizi tehdit etmeye devam ediyor

Özelden Ana Bacı Olarak Hala Sövülüyor Kimlik Bilglerim Burada Deşifre Ediliyor Ve Hala Oynamaya Devammı Edicek Birde
En Yasal Hakkım Olarak Kişisel Verilerim Korunmadığı Gerekçesiyle Herkesten Şikayetçi Oluyorum İyi Forumlar.

Özelden dediğiniz platform oyuna ait bir platform değil başka bir sosyal medya platformudur.

Kendisi konuyu bana da aktarmış ve küfür etmediğini beyan etmiştir.

Çamur at izi kalsın.

İyi oyunlar

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Özelden dediğiniz platform oyuna ait bir platform değil başka bir sosyal medya platformudur.

Kendisi konuyu bana da aktarmış ve küfür etmediğini beyan etmiştir.

Çamur at izi kalsın.

İyi oyunlar

Ekli dosyalar

• InShot_20240119_131241441.jpg
    InShot_20240119_131241441.jpg
    78.9 KB · Görüntüleme: 39
J

Juvanes*

Ziyaretçi

Merhaba @alikeremgulsen

Oyun içi veya forum içerisinde dm mesajlarında küfür var ise, acilen raporlayınız. Başka platformlarda bir iletişiminiz var ise defalarca uyarmış olduğumuz üzere, başka platformlarda gerçekleştirdiğiniz iletişim konusunda sorumluluk tamamen sizlere aittir, ilgili platforma mesajları bildirebilir/şikayet edebilirsiniz.

Başkan Online Platformu olarak; herhangi bir oyuncumuzdan, hiçbir zaman TC kimlik bilgilerini istemediğimiz gibi oyun içerisinde gerçek isim kullanmakta tamamen sizlerin tercihidir. Oyuna kayıt olurken TC kimlik bilgisi istenmediğini, her oyuncumuzun da bildiğini düşünüyoruz.

KVKK kapsamında kişisel veri paylaşıldığı için, paylaşım yapan oyuncu; paylaşım yaptığı platform olan forumdan sınırsız uzaklaştırılmıştır.

Başkan Online Platformunda istisnai durumlar haricinde, her platform kendinden sorumludur ve bağımsızdır. Bu sebeple yalnızca paylaşımın yapıldığı yer olan forum üzerinde ceza-i yaptırım uygulanmıştır.

İlgili kişiye gereken uyarılar ve yasalar hatırlatılmış olup, oyunda ki durumu da yakın mercek altına alınmıştır.

KVKK kapsamında, mağdur olduğunu düşünen tüm üyelerimize, her zaman adli mercilerde haklarını arayabileceklerini ve adli mercilere her konuda yardımcı olmayı bir zorunluluktan ziyade tercih olarak gördüğümüzü hatırlatırız.

Keyifli oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...