Son Uyarı (13 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Buğra Kemer
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

CB36

Ziyaretçi
Ben burda bisey diyorum yanlış var evet ama bir iki kişi yüzünden partiyi Hedef Almak Ne kadar doğru Şimdi Partinin Suçu ne

S

Sado55

Ziyaretçi
Başkanım ben konuştum rastgele salladım diyor ama öyle değilse gerçekten özür dilerim bi bilgim yok konu ile ilgili ben açılan konu bizden geçince konuyu bilmesemde kusur yaptıysak özür diledim
Güzel kardeşim rastgele sallanacak bir şey değil bu. Bizde bulalım milletin tcsini o zaman bizde sallayalım diyelim sence mantıklı bir açıklamama mı?

S

Sado55

Ziyaretçi
Oldu cengiz bizim bir arkadaşta aynı hareketi yapsın bende aynı açıklamayı yapayım. Diyeyim ki konudan haberim var. Çamur atsın izi kalsın

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Güzel kardeşim rastgele sallanacak bir şey değil bu. Bizde bulalım milletin tcsini o zaman bizde sallayalım diyelim sence mantıklı bir açıklamama mı?
Rastgele bulunmadığını hepimiz biliyoruz. İlgili arkadaş bu tcye ulaşmak için üye olduğu sitenin onun bilgilerini de satacağını biliyordur.

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Dalga mı geçiyorsunuz ? 11de 9 tutturmuş, bence sizin aklınızla oynamayı bırakıp loto oynasın, belki salladığı tutar ve para da kazanır.
Ozaman gereğini yapın ben mi yönetiyorum bu arkadaşı Bana neden böyle bi cümle kullanıyorsunuz

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Ozaman gereğini yapın ben mi yönetiyorum bu arkadaşı Bana neden böyle bi cümle kullanıyorsunuz
Sayın Sözcüm, şahıs öncelikle sizin partinizin üyesi ve diğer parti yöneticileri şahsı kollamakta.

Bu konuyla alakalı açıklamayı siz mi yapacaksınız yoksa kollamaya devam eden arkadaşlar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...