C
CB36
Ziyaretçi
Benide mi tehdit edeceksiniz ?Seni ilgilendiren durum ne burada ?
Benide mi tehdit edeceksiniz ?Seni ilgilendiren durum ne burada ?
Sen bize sallamak gibi hatalara düşmezsin, seni neden tehdit edelimBenide mi tehdit edeceksiniz ?
Güzel kardeşim rastgele sallanacak bir şey değil bu. Bizde bulalım milletin tcsini o zaman bizde sallayalım diyelim sence mantıklı bir açıklamama mı?Başkanım ben konuştum rastgele salladım diyor ama öyle değilse gerçekten özür dilerim bi bilgim yok konu ile ilgili ben açılan konu bizden geçince konuyu bilmesemde kusur yaptıysak özür diledim
Ben insanların Arkasından İş Çeviriyorum Yüzüne Söyleyecek cesaretim YokSen bize sallamak gibi hatalara düşmezsin, seni neden tehdit edelim
Parti başkanı olan arkadaş benim olaydan haberim var çamur atsın izi kaldın diyorBen burda bisey diyorum yanlış var evet ama bir iki kişi yüzünden partiyi Hedef Almak Ne kadar doğru Şimdi Partinin Suçu ne
Tmm İşte Haberi olaydan sonra olmuştur Oda gerekeni YapacaktırParti başkanı olan arkadaş benim olaydan haberim var çamur atsın izi kaldın diyor
Rastgele bulunmadığını hepimiz biliyoruz. İlgili arkadaş bu tcye ulaşmak için üye olduğu sitenin onun bilgilerini de satacağını biliyordur.Güzel kardeşim rastgele sallanacak bir şey değil bu. Bizde bulalım milletin tcsini o zaman bizde sallayalım diyelim sence mantıklı bir açıklamama mı?
Mesajı okuduğuna emin misin?Tmm İşte Haberi olaydan sonra olmuştur Oda gerekeni Yapacaktır
Başkanım ben konuştum rastgele salladım diyor ama öyle değilse gerçekten özür dilerim bi bilgim yok konu ile ilgili ben açılan konu bizden geçince konuyu bilmesemde kusur yaptıysak özür diledim
Konuyu dağıtmasanaBen insanların Arkasından İş Çeviriyorum Yüzüne Söyleyecek cesaretim Yok
Ozaman gereğini yapın ben mi yönetiyorum bu arkadaşı Bana neden böyle bi cümle kullanıyorsunuzDalga mı geçiyorsunuz ? 11de 9 tutturmuş, bence sizin aklınızla oynamayı bırakıp loto oynasın, belki salladığı tutar ve para da kazanır.
@MahmutOzaman gereğini yapın ben mi yönetiyorum bu arkadaşı Bana neden böyle bi cümle kullanıyorsunuz
Yöneticim benim konu ile ilgili alakam yok beni suçlar gibi yazıyorDalga mı geçiyorsunuz ? 11de 9 tutturmuş, bence sizin aklınızla oynamayı bırakıp loto oynasın, belki salladığı tutar ve para da kazanır.
Sayın Sözcüm, şahıs öncelikle sizin partinizin üyesi ve diğer parti yöneticileri şahsı kollamakta.Ozaman gereğini yapın ben mi yönetiyorum bu arkadaşı Bana neden böyle bi cümle kullanıyorsunuz
+1Sayın Sözcüm, şahıs öncelikle sizin partinizin üyesi ve diğer parti yöneticileri şahsı kollamakta.
Bu konuyla alakalı açıklamayı siz mi yapacaksınız yoksa kollamaya devam eden arkadaşlar mı ?
Parti üyenizOzaman gereğini yapın ben mi yönetiyorum bu arkadaşı Bana neden böyle bi cümle kullanıyorsunuz
Haklisiniz yöneticimParti üyeniz
Ne demişler herkes kapısının önünü süpürürse tüm mahalle temiz olur bu da o misal herkes üyesine sahip çıkarsa temiz ve relax bir oyun ortamımız olacaktırOzaman gereğini yapın ben mi yönetiyorum bu arkadaşı Bana neden böyle bi cümle kullanıyorsunuz