Küfür Banı Hk. (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Merhaba BaşkanOnline Yönetimi

Kısa bir süre önce oyuna başlayan başlangıçtaki kullanıcı ismi Melih Ekici şuanki oyundaki ismi Derebeyi olan kullanıcı zamanında Yeniden Doğuş Partimizin kurucu başkanı Mustafa Denli’nin bizzat kendisinin ailevi değerlerine küfür ettiği gerekçesiyle oyundan süresiz uzaklaştırılmış olup ,sadece onun affetmesi sonucu bu banın açılacağı bilgisi geçilmiştir.

(Bu durum sadece kişiye özel olan bir durum değil,zaten oyunumuzun da genelinde olan bir durum.)

Fakat bu kullanıcı herhangi bir özürünün kabul edilmemesine rağmen oyuna geri dönüş sağlanmıştır.(Ekli Dosyada kanıt mevcut.)

İlgili kararın düşünülüp en kısa sürede çözülmesini talep ediyoruz.

İyi Günler.
Kolay Gelsin.

@Mahmut
@baskanonline
@Gonca
@Umut
@Uğur.

Ekli dosyalar

• IMG_2978.png
    IMG_2978.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 82
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
yine fake hesap açacak gelecek

bunun bir sonu olmayacak gibi

panelden telefonları bulup kurtun kardeşini paylaşmalar

Tc numarası paylaşmalar

ayrıca bu şahıs ilk adımda mert kasırga nickiylede bir güzel oyunlar oynamış güzel güzel hakaretlerini bir süre insanlara etmiştir :)

yazık valla benim burdan tek 1 sorum olacak genel af muhabbetinede girmeden şimdi böyle kolayca new account açıp giriş yapıp aylarca

yönetimin haberi olmadan oyun oynanabiliyor mu ?

eğer oynanabiliyorsa problemdir . yok oynanamıyorsa daha büyük problemdir

burda evli barklı insanlar adam akıllı oyun oynamaya çalışan insanlar var herkes bir yakınına küfür edilmesini mi bekleyecek yoksa herhangi bir aile bireyinin fotoğrafının buraya düşmesinimi bekleyecek ?

yada oturup böyle bizler mi tek tek yakalayacaz bunları ?

bu adam mustafa denli isimli oyuncunun ailevi değerlerine küfür eden birisi ve özrünü kabul etmeden dönmeyeceği söylenen birisi

fakat profil hareketlerine baktığımda bu arkadaşın eğitim paketi aldığını görüntüleyebiliyoruz ?

tek isteğim herkese karşı şeffaf olunması ben bunu merak ediyorum

Sakın yanlış anlaşılmasın oyun sizin tabikide siz ne derseniz o olacak

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
yine fake hesap açacak gelecek

bunun bir sonu olmayacak gibi

panelden telefonları bulup kurtun kardeşini paylaşmalar

Tc numarası paylaşmalar

ayrıca bu şahıs ilk adımda mert kasırga nickiylede bir güzel oyunlar oynamış güzel güzel hakaretlerini bir süre insanlara etmiştir :)

yazık valla benim burdan tek 1 sorum olacak genel af muhabbetinede girmeden şimdi böyle kolayca new account açıp giriş yapıp aylarca

yönetimin haberi olmadan oyun oynanabiliyor mu ?

eğer oynanabiliyorsa problemdir . yok oynanamıyorsa daha büyük problemdir

burda evli barklı insanlar adam akıllı oyun oynamaya çalışan insanlar var herkes bir yakınına küfür edilmesini mi bekleyecek yoksa herhangi bir aile bireyinin fotoğrafının buraya düşmesinimi bekleyecek ?

yada oturup böyle bizler mi tek tek yakalayacaz bunları ?

bu adam mustafa denli isimli oyuncunun ailevi değerlerine küfür eden birisi ve özrünü kabul etmeden dönmeyeceği söylenen birisi

fakat profil hareketlerine baktığımda bu arkadaşın eğitim paketi aldığını görüntüleyebiliyoruz ?

tek isteğim herkese karşı şeffaf olunması ben bunu merak ediyorum

Sakın yanlış anlaşılmasın oyun sizin tabikide siz ne derseniz o olacak
Şimdi Kaan başkanı geçtim. Hadi o iç yüzünü bilmediği bir olayın gördüğü kadarı ile yorum yapıyor ona eyvallah. Sen ve arkadaşın sunucunuzda bir kadın oyuncumuz ve partisinde ki başka bir arkadaş ile arasında ki samimiyeti ahlaksızca ve namusuna iftira atacak şekilde ağzınıza sakız etmiş biri olarak,senin yorum yapmaya ne hakkın var. Mert Kasırga hesabımda da gördük ki nasıl terbiyesiz,ahlaksız ve hiç utanmadan insanların namusu hakkında pervasızca sözler söylediniz. Bu konuya gelince;konunun muhattabı gelir ve söylemesi gerekeni söyler.Yönetim af yasası ile dönüşüme izin verdi ve buradayım.Senin haddine değil bu konuya yorum yapmak

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Şimdi Kaan başkanı geçtim. Hadi o iç yüzünü bilmediği bir olayın gördüğü kadarı ile yorum yapıyor ona eyvallah. Sen ve arkadaşın sunucunuzda bir kadın oyuncumuz ve partisinde ki başka bir arkadaş ile arasında ki samimiyeti ahlaksızca ve namusuna iftira atacak şekilde ağzınıza sakız etmiş biri olarak,senin yorum yapmaya ne hakkın var. Mert Kasırga hesabımda da gördük ki nasıl terbiyesiz,ahlaksız ve hiç utanmadan insanların namusu hakkında pervasızca sözler söylediniz. Bu konuya gelince;konunun muhattabı gelir ve söylemesi gerekeni söyler.Yönetim af yasası ile dönüşüme izin verdi ve buradayım.Senin haddine değil bu konuya yorum yapmak

soytarı adam biz o olayı atlattık sizin kumpaslarınızı yermiyiz bak ben burda erkek gibi kendi nickimle kendi adımla oyunumu oynuyorum sen nerdesin ?

korkak büşra nerde ? ecembaşkan hesabıyla girdi ifşalanınca niye kaçtı ?

Herkese gereken cevabı fazlasıyla verdik merak etme sen hak ettiğini aldın zaten susup oturdun aferin sana korkak :)

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Ve ayrıca hiç kimsenin ailevi değerlerine hakaret ya da küfür etmedim. Oyunun rehaveti ile ve önce bana edilen küfüre o an ki sinirle karşılık verdim. Daha sonra Mustafa Denli başkandan hem forumda hem bizzat özeline yazarak(ilk küfürü o etmesine rağmen özür diledim.

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
soytarı adam biz o olayı atlattık sizin kumpaslarınızı yermiyiz bak ben burda erkek gibi kendi nickimle kendi adımla oyunumu oynuyorum sen nerdesin ?

Herkese gereken cevabı fazlasıyla verdik merak etme sen hak ettiğini aldın zaten susup oturdun aferin sana korkak :)
Bu konunun altında seninle bu polemiği girip sana prim vermicem. Açıklama yapmadınız hesabınızı sildiniz ve gittiniz

S

Sera

Ziyaretçi
Ve ayrıca hiç kimsenin ailevi değerlerine hakaret ya da küfür etmedim. Oyunun rehaveti ile ve önce bana edilen küfüre o an ki sinirle karşılık verdim. Daha sonra Mustafa Denli başkandan hem forumda hem bizzat özeline yazarak(ilk küfürü o etmesine rağmen özür diledim.
Hoşgeldin tekrardan Melih keyifli oyunlar dilerim ☺️

B

busr

Ziyaretçi
Bu olaylar yaşandığında oyunda olmadığım için fazla yorum yapamıyorum ancak yönetim geçmişte yaşananların zaten farkında ve genel aftan dolayı @Melih EKİCİ nin oyuna eski nickiyle dönmesine izin vermiş. Burda ne tartışılıyor tam olarak?

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Bu konunun altında seninle bu polemiği girip sana prim vermicem. Açıklama yapmadınız hesabınızı sildiniz ve gittiniz

hesabı silmedik bak burdayız ? :) sen kendine bak parti parti geziyorsun aylardır birilerinin yanında el pençe sürekli insanları birbirine kırdırma sevdanla devam et oynamaya kime yaranacaksa :)

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
hesabı silmedik bak burdayız ? :) sen kendine bak parti parti geziyorsun aylardır birilerinin yanında el pençe sürekli insanları birbirine kırdırma sevdanla devam et oynamaya kime yaranacaksa :)
Bak gittiğim partide ki insanlara tek tek sor hangisi benden şikayetçi. Boş boş konuşma efe konuyu kirletip saptırma seninle alakalı bir mevzu yok burada

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş

Şimdi sayın yönetim magarsus diyerek benim kişilik haklarıma alenen hakaret etmiş olmuyor mu? Hem de başka bir platforma da değil direkt BaşkanOnline platformun da. Yaptırımı ne olacak?

K

KURT 77

Ziyaretçi
Şimdi sayın yönetim magarsus diyerek benim kişilik haklarıma alenen hakaret etmiş olmuyor mu? Hem de başka bir platforma da değil direkt BaşkanOnline platformun da. Yaptırımı ne olacak?
Baskan kusura bakma namus fln dedin de ailevi değere küfür etmek iltifat mı?
Başkasının hatasını yüzüne vururken bile kendi hatalarin ön plana çıkıyor

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş

Kimin korktuğunu,kaçtığını susarak oturduğunu gördük zamanın da. Kendini daha fazla rezil etmeden sus bence

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Ailevi değerlere hakaret dediğin nedir kurt? Sizin ya değer algınız farklı kardeşim ya da bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz anlamadım gitti

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Ben hiçbir zaman Mustafa Denliyle küfürleştiğimizi inkar etmedim. Ama o ediyor. Ayrıca,öyle ailevi değerlere falan hakaret de değildi. Günlük sıradan ve hemen hemen ve hatta hepiniz sohbet ederken bile kullandığı bir cümle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...