Küfür Banı Hk. (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KURT 77

Ziyaretçi
Ben hiçbir zaman Mustafa Denliyle küfürleştiğimizi inkar etmedim. Ama o ediyor. Ayrıca,öyle ailevi değerlere falan hakaret de değildi. Günlük sıradan ve hemen hemen ve hatta hepiniz sohbet ederken bile kullandığı bir cümle
Bu ban i neden yedin o zaman sen şuan denlinin insiyatifine bırakıldın sıradan küfürden bu sonuç çıkmaz

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Burada Mustafa Denli üzerinden bir polemik yürütmek istemiyorum. Olmaması gereken konuşmalar yaşandı ve ben keşke olmasaydı diyerek kendisinden özür diledim. Başka bir uygulamada olan konuşmalar oyunu ve yönetimi bağlamaz denmesine rağmen,arkadaş kendi ettiği küfürü silip sadece benim ettiğim küfürleri SS alıp bunun tartışmasını yarattı. Ben de ilgilendirmez olmasına rağmen yönetimi sıkıntıya sokmamak için kabullendim ve geçtim. Daha fazla söze gerek yok

S

Sera

Ziyaretçi
Aynı şeyi yaşadığında bende aynı sekılde karşılarım. Az tutarlı ol
Yaşadım zaten ve kimse yanımda olmadı Burakcım olmasına da gerek yok ☺️ Yönetim bi karar almış bende saygıyla karşılıyorum bana küfür eden kişide geri dönmüştü ona da ses etmedim. Teşekkür ederim genede. ☺️ Şunu da ekliyim ektiklerini biçenlere yapacak bir şey yok

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba,
Melih Ekici 3 gündür partimiz üyesidir.
Bu geçen süre zarfında kimseye ne bir kötü sözü ne de bir tartışması olmuştur.
Sadece oyunu ile ilgilenmektedir.
İyi akşamlar

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Bizi eski olaylar bağlamıyor biz şimdikilere bakıyoruz herhangi Bi olumsuz durumda gereği elbet yapılır ilgili kişi partimizde şuana kadar hiçbir şekilde Tartışma veya kötü söz eyleminde bulunmamıştır ve @Melih EKİCİ oyununu oynamaya devam ediyor ve bu konu partimiz olan Altın Ok Partisini ilgilendirmiyor bir sorun varsa da eğer Oyun yönetimi gereğini yapar daha fazla Altın Ok partisini bu olaylara dahil edilmesini istemiyoruz. İyi oyunlar.

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Bizi eski olaylar bağlamıyor biz şimdikilere bakıyoruz herhangi Bi olumsuz durumda gereği elbet yapılır ilgili kişi partimizde şuana kadar hiçbir şekilde Tartışma veya kötü söz eyleminde bulunmamıştır ve @Melih EKİCİ oyununu oynamaya devam ediyor ve bu konu partimiz olan Altın Ok Partisini ilgilendirmiyor bir sorun varsa da eğer Oyun yönetimi gereğini yapar daha fazla Altın Ok partisini bu olaylara dahil edilmesini istemiyoruz. İyi oyunlar.
Partinizin adını ağzıma almadım nerden çıkardın partine laf söylediğimi
Ayrıca şuan değiştirip diyorsunuz ki partimizde kimseyle tartışmadı
Bende partimdeki kimseyle tartışmıyorum zaten 😎

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Partinizin adını ağzıma almadım nerden çıkardın partine laf söylediğimi
Ayrıca şuan değiştirip diyorsunuz ki partimizde kimseyle tartışmadı
Bende partimdeki kimseyle tartışmıyorum zaten
Sizin bahsettiğiniz insanları birbirlerine kırdırma sevdasını sizden daha iyi yapan yok 😉 yorum yapmayın kardeş. Bilip bilmeden yorum yapmayın

S

Sado55

Ziyaretçi
Sizin bahsettiğiniz insanları birbirlerine kırdırma sevdasını sizden daha iyi yapan yok 😉 yorum yapmayın kardeş. Bilip bilmeden yorum yapmayın
Allah Allah ciddi misin sen ya. Olayı da biliyorum sen merak etme. Zamanında bulunduğun eski partinle karıştırma bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...