B
Benim bir abim yok. Zamanında bulunduğun partideki abini örnek almışsın ama kendisi burada yok üzgünüzNe bu sizde ki abi fetişi yav
Gerçekten yazık sizeBenim bir abim yok. Zamanında bulunduğun partideki abini örnek almışsın ama kendisi burada yok üzgünüz
Aynen çok yazık bize her şeyi biz yapıyoruz. Sen çok masum bir insansın. İftirada atıyoruz değil miGerçekten yazık size
İşte hiç kimse masum değil onu anlatmaya çalışıyorumAynen çok yazık bize her şeyi biz yapıyoruz. Sen çok masum bir insansın. İftirada atıyoruz değil mi
Şimdi de olaylarınız hic eksik kalmıyor. Baktıgımızda maşallahBizi eski olaylar bağlamıyor biz şimdikilere bakıyoruz herhangi Bi olumsuz durumda gereği elbet yapılır ilgili kişi partimizde şuana kadar hiçbir şekilde Tartışma veya kötü söz eyleminde bulunmamıştır ve @Melih EKİCİ oyununu oynamaya devam ediyor ve bu konu partimiz olan Altın Ok Partisini ilgilendirmiyor bir sorun varsa da eğer Oyun yönetimi gereğini yapar daha fazla Altın Ok partisini bu olaylara dahil edilmesini istemiyoruz. İyi oyunlar.
Şuan içinde bulunduğum partiyi polemiğe çekmeye çalışmaŞimdi de olaylarınız hic eksik kalmıyor. Baktıgımızda maşallah
Her zaman başka başka hesaplar ile gelip burada şov yapıyorsun tek bildiğin o mu? SoruyorumGerçekten yazık size
Noldu ya ben gelince gidiyorsun Bi dur iki muhabbet edelimSiz saldırmaya devam edin ben de oyunumu oyniyayım arkadaşlar. Yönetim dönüşüme izin verdi bu yüzden derdi olanlar yönetim ile görüşebilir. Cümleten iyi geceler bys
Sen kimsin?Noldu ya ben gelince gidiyorsun Bi dur iki muhabbet edelim
Kim olduğunu çabuk unutmuşsun okadar konuşmuşluğunuz varSen kimsin?
Yönetim dönüşüme izin verdiSiz saldırmaya devam edin ben de oyunumu oyniyayım arkadaşlar. Yönetim dönüşüme izin verdi bu yüzden derdi olanlar yönetim ile görüşebilir. Cümleten iyi geceler bys
Bir düşün bakalım 6 7 ay önce beni dolandırmaya çalışmıştın e tabi insan korktuğu şey olunca hemen unutur dimiSen kimsin?
Dolandırmak?Bir düşün bakalım 6 7 ay önce beni dolandırmaya çalışmıştın e tabi insan korktuğu şey olunca hemen unutur dimi
Herşey neymiş hele bi söyleseneHadravi beni Beşir07 ile karıştırıp her şeyi anlatmistin Gözlük taksan iyi olur kardeş